O cunoscută prezentatoare de știri a rupt tăcerea cu privire la sarcina ei toxică: „Nu e deloc ușor”

Ultimul update Luni, 05 iulie 2021, 17:07
Prezentatoarea TV Geanina Lungu, de la România TV, se confruntă cu o sarcină toxică, despre care a vorbit în detaliu pe Facebook.

Geanina Lungu mai are câteva săptămâni până va naște, dar până atunci trebuie să continue să facă față sarcinii toxice. „Chiar dacă mă lupt cu o sarcină toxică și nu este ușor, fericirea de pe chipul meu spune tot”, a subliniat ea pe Facebook. „Încerc să mă bucur de fiecare moment, să râd, să fiu pozitivă și să-i transmit puiului această stare de bine!”.

Sarcina toxică este o afecțiune care afectează aproximativ 2% din femeile însărcinate. Se manifestă prin stări de greață și vărsături continue, care fac imposibil pentru femeia însărcinată să se hrănească și să rețină în organism fluide. În cazuri severe, poate duce și la scăderea cu 5% din greutate.

Citește și: Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

Citește și: Ilinca Vandici, despre divorț: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Citește și: Cu ce bărbat celebru din România a format Ana Morodan un cuplu fără să se afle

Citește și: Rareori apare așa! Cum arată Simona Pătruleasa în costum de baie

Cu o lună în urmă, Geanina Lungu a dezvăluit sexul și numele bebelușului. Ea va avea un băiețel, pe care îl va boteza Zian. „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvantare”, a spus ea pentru România TV, citată de WOWbiz. „A fost un copil mult aşteptat. Dumnezeu a știut când este momentul potrivit să ne vedem visul împlinit și sunt recunoscătoare că trăiesc această minune. Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul întâlnirii cu el.”

Prezentatoarea TV a mai adăugat: „Vreau să mă bucur de fiecare moment şi să-i transmit și lui emoții pozitive și o stare de bine. A fi mamă este cel mai frumos sentiment pe care îl trăieşte o femeie”.

Geanina Lungu a dat vestea frumoasă că va deveni mamă în luna martie, exact de Ziua Femeii. La momentul respectiv, ea spunea: „MAMA! Cel mai prețios cuvant! Scris din soare. Rază cu rază. Așternut în inimă. Bătaie cu bătaie. În curand îl voi auzi si îl voi purta și eu. Cu împlinire. Cu zâmbet. Cu dăruire. Cu fericire. Două inimi s-au unit deja pentru totdeauna iar peste 4,5 luni ne vom ține de mână și vom trece împreună prin viață. Cel mai așteptat bebeluș este pe drum și simt că Dumnezeu mi-a dat mai mult decat mi-am imaginat eu. M-ai ales să-ți fiu mamă, suflet din suflet și îți multumesc, minune!”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter