Prezentatoarea de la Realitatea Plus TV, Ana Maria Păcuraru, este însărcinată

Ultimul update Miercuri, 26 ianuarie 2022, 11:20

Jurnalista Ana Maria Păcuraru așteaptă primul său copil. Prezentatoarea de la Realitatea Plus TV a făcut marele anunț în mediul online, postând câteva fotografii cu burtica de gravidă pe conturile ei sociale.

“Breaking news: Baby in the oven!” – a scris Ana Maria, în dreptul unor poze în care apare în platourile de filmare de la Realtatea Plus, îmbrăcată într-o rochie alba, mulată, pentru a I se vedea conturul pântecului de gravidă.

Citeşte şi: Survivor 2022. Mama Andreei Tonciu, dezvăluiri emoționante despre fiica sa: „E o traumă pentru ea. Soțul ei e șocat!”

Citeşte şi: „Vlăduța Lupău, Dumnezeu să te ierte!”, fake news-ul de pe TikTok care a înfuriat-o pe artistă. Ce reacție a avut

Citeşte şi: Silviu Prigoană, atac nou la adresa Adrianei Bahmuțeanu. Jurnalistei i s-a deschis dosar penal

Citeşte şi: Nicole Kidman nu a terminat niciodată liceul: „Am voie să zic asta?”

Postarea jurnalistei a adunat multe aprecieri din partea celor care o urmăresc în mediul online.  Printre cei care au felictiat-o s-a numărat și Adelina Pestrițu, care a ținut să-i transmită bucuria aflării unei asemenea vești.

În urmă cu o lună, pe 25 decembrie 2021, Ana Maria Păcuraru dezvăluia, tot în mediul online, că a fost cerută de soție de iubitul ei, Mihai Dobra. Mihai Dobra este medic specialist în chirurgie urologică și activează la Spitalul Fundeni, din Capitală. Prezentatoarea și-a împărtășit atunci fericirea cu prietenii ei din mediul virtual, publicând o fotografie cu inelul de logodnă.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter