Wow, ce sexy! Rihanna, aproape goală pe coperta unei reviste de bărbaţi

De Adina Radu, pe

Rihanna a fost vedeta unui pictorial incediar pentru o faimoasă vedetă dedicată bărbaţilor.
Artista a purtat doar o jachetă de piele aruncată neglijent pe umeri. Părţile intime şi le-a ascuns adoptând o poziţie strategică, insă chiar şi aşa imaginea rămâne una foarte sexy, care sigur la va plăcea bărbaţilor.
Vedeta şi-a lăsat astfel la vedere mai multe tatuaje, inclusiv pe cel de sub sâni care reprezintă o femeie înger cu aripi uriaşe.
Prezentarea Victoria’s Secret 2012: Rihanna pe catwalk, printre modele
Cu trupul aproape gol, părul scurt, jacheta de piele, tatuajele vizibile şi unghiile stiletto, Rihanna este sexy şi rea. Însă interviul din interiorul revistei, Rihanna a declarat contrariul. Ea a spus că într-o relaţie îi place să fie condusă de un bărbat puternic. Artista a mai declarat că nu s-a împăcat cu fostul ei iubit, Chris Brown.
De ceva timp, presa tabloidă vorbeşte despre această împăcare ce i-a scandalizat pe fanii Rihannei, având în vedere că fostul iubit a lovit-o pe Rihanna până a băgat-o în spital. Ce se ştie cu siguranţă este că cei doi au înregistrat o piesă împreună. Având în vedere că nu s-au împăcat, probabil că duetul a fost doar un truc de marketing din partea Rihannei.
rihanna
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter