Poze: Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu, prieteni sau iubiţi?

De Erika Chivu, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 12:07

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu nu au dezvăluit nimic despre relaţia lor, însă dacă e să ne luăm după aceste poze, cei doi sunt mai mult decât prieteni.
Angela Gheorghiu a fost cea mai mare susţinătoare a lui Cezar Ouatu la preselecţia naţională pentru Eurovision 2013 şi îl sprijină şi acum, când Cezar se pregăteşte să urce pe scena semifinalei de la Malmo.
Însă relaţia lor pare să fie mai mult decât o colaborare profesională sau o prietenie. În pozele postate de Angela Gheorghiu pe Facebook, celebra soprană pare foarte apropiată de contratenor. În mai toate pozele, cei doi apar îmbrăţişaţi, exact ca un cuplu de îndrăgostiţi.
Uite ce sexy e Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision!
angela gheorghiu si cezar ouatu
Angela Gheorghiu are 47 de ani, iar Cezar este cu 14 ani mai tânăr, dar vârsta nu a fost un impediment pentru alte cupluri de vedete şi probabil că nu ar fi nici pentru ei. Oricum, nici soprana, nici Cezar Ouatu nu au dezvăluit nimic despre relaţia lor, iar pe pagina ei de Facebook, Angela declară că îl susţine dintr-o mare prietenie şi apreciere pentru talentul lui.
angela gheorghiu si cezar ouatu
Angela Gheorghiu a anunţat de curând că se desparte de al doilea soţ al ei, tenorul Roberto Alagna, iar divorţul s-a pronunţat pe 14 mai 2013 la judecătoria sectorului 1. Aşadar nimic nu ar sta în calea relaţiei sale cu Cezar Ouatu, dacă cei doi sunt într-adevăr împreună.
Ce şanse are Cezar Ouatu să câştige la Eurovision 2013?
angela gheorghiu si cezar ouatu
Astăzi, 16 mai, Cezar Ouatu cântă în semifinala Eurovision de la Malmo. Printre susţinătorii lui Cezar se mai numără alte două românce celebre, Anastasia Soare şi Nadia Comăneci, dar şi tenorul italian Andrea Bocelli.
angela gheorghiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter