Cezar Ouatu, despre Angela Gheorghiu: „Nu mi-am dorit să fiu prietenul ei!” Cei doi au avut o idilă în trecut

De Unica.ro, pe

Cezar Ouatu (42 de ani) a făcut câteva precizări legate de soprana Angela Gheorghe (56 de ani). Cei doi au avut în trecut o relație amoroasă care a durat doar un an, iar după despărțire au rupt complet legătura.

Cântărețul a explicat într-un interviu recent de ce nu-și mai dorește să aibă o relație de amiciție cu soprana. Cezar Ouatu spune că nu vrea ca numele său să fie asociat cu imaginea Angelei Gheorghiu.

Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei. Ăsta devenise numele meu. Îmi respect prea mult tatăl și mă cheamă Cezar Ouatu, nu amicul dumneaei. Mi-am permis să-mi păstrez și să-mi duc numele de familie mai departe. Nu mă aflu printre cei pe care i-a ajutat și promovat. Noi am avut doar două-trei colaborări împreună.

Dar e un om extraordinar care a ajutat foarte mulți dirijori, cântăreți, care au cântat cu domnia sa și vorbim de scene mari de afară. Dar când ajuți, nu-i obligatoriu să și primești ceva. Poate de aici și supărarea ei. Îmi pare rău că noi ar trebui ca români să ne respectăm mai mult artiștii care contează. Uităm foarte repede, ne raportăm la artiști cu câteva milioane de vizualizări. Multe legende au murit extrem de sărace. De ce oare? La noi îți aruncă o stea din aia de la președinție, cu care mori de foame. Ca artiștii mari să fie mândri, ar trebui să fie mai protejați. Zona asta e uitată. Dar la ce circulă la noi prin țară la nivel muzical…  – a declarat artistul, pentru impact.ro.

În urmă cu câteva luni, Angela Gheorghiu a spus că nu datorează nimic României pentru că nu a fost niciodată susținută în careieră de “acest stat sau instituțiile lui”.

Nu datorez nimic României, nu am fost susținută de acest stat sau de instituțiile lui niciodată în cariera mea, dimpotrivă eu am susținut muzicieni și colegi români, invitându-i în concertele și spectacolele mele, pe onorarii importante, în toată cariera mea – a precizat soprana, potrivit hotnews.ro.

Citeşte şi: A murit Olivia Newton-John, celebra actriță din „Grease”

Citeşte şi: Roxana Nemeș și Călin Hagima, împreună la Untold după ce bărbatul a fost fotografiat sărutând altă femeie

Citeşte şi: Albertina Ionescu s-a logodit! Cum arată inelul prezentatoarei TV

Citeşte şi: Laurette, la un pas să se înece pe când se afla în excursie cu familia. „A venit ambulanța să mă resusciteze!”

Legat de această declarație, Ouatu a spus că Gheorghiu e dezamăgită de România pentru că a avut prea puține cântări la noi, însă nimeni nu trebuie să-și uite originile.

Probabil dumneaei a zis asta pentru că, paradoxal, un artist de talia ei a cântat peste tot, mai puțin la noi în țară. Dar se întâmplă ca artiști mari de afară să nu aibă acces la ei în țară. Suntem diferiți ca și concepție. Probabil dezamăgirea ei cumva e justificată în viziunea sa. (…) Dar nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cântat aici, ai o datorie morală și prin simplu fapt că te-ai născut aici.

Cezar Ouatu are o iubită, Raluca Jurca, mai tânără ca el cu 22 de ani. Cei doi sunt împreună de aproape trei ani.

Noi chiar nu suntem genul de relație sau de cuplu care să falsăm. Noi suntem pe ton, așa că suntem mai mult decât căsătoriți, ceea ce mă bucură și mă împlinește sufletește. Ne susținem din punct de vedere profesional, personal, e senzațional

Sunt extrem de dedicat acestei relații. Mă vad tata alături de aceasta femeie. Ne dormi foarte mult. Este un om simplu, o arta să găsești simplitatea într-un om. Este ideală. Simt cu adevărat că este ceea ce trebuie și ceea ce am nevoie o viață întreagă – a dezvăluit Ouatu, în urmă cu câteva luni, la Antena Stars.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter