Angela Gheorghiu a aniversat 9 ani de relație cu iubitul mai tânăr cu 22 de ani. „Mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevărată”

De Unica.ro, pe

Angela Gheorghiu a împlinit azi 57 de ani, iar cu doar două zile în urmă a aniversat 9 ani de relație cu stomatologul Mihai Ciortea, care este cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Perechea a sărbătorit cei 9 ani împreună în capitala Austriei, Viena.

Angela Gheorghiu, despre iubitul ei: „Ești și întotdeauna vei fi totul pentru mine!

„Sărbătorim 9 ani de relație azi, în Viena! Îți mulțumesc, Mihai, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevărată. Ești și întotdeauna vei fi totul pentru mine! ❤️❤️”, a scris soprana în mediul online, în dreptul unui selfie cu Mihai.

Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea formează un cuplu din toamna anului 2013. Perechea s-a cunoscut la Royal Opera House din Londra, Anglia, într-un moment dificil din viața solistei. Mihai o admira pe soprană încă dinainte de a o cunoaște, iar, în ciuda diferenței notabile de vârstă dintre ei, relația lor a trecut testul timpului.

„Pe Mihai l-am cunoscut în momentul cel mai trist al vieții mele private, după mari dezamăgiri. Era admirator al meu de-o viață, un mare iubitor al muzicii clasice și al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn și cu părinții lor, după diferite spectacole prin Europa și America. Admiratori înfocați, de mare clasă! Desigur, nu a fost ușor să acceptăm că s-ar putea naște o adevărată iubire între noi. Am înțeles amândoi că doar o dragoste mare, onestă și statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos, și asta este ceea ce simțim unul pentru celălalt”, mărturisea soprana în iunie 2015, pentru Elle România.

În trecut, solista a fost căsătorită cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ștefan Gheorghiu. După despărțirea de acesta, s-a recăsătorit cu tenorul Roberto Alagna, de care s-a despărțit în 2013.

„Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat gentleman, cu un temperament, o cultură și educație cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariție, cum îl tachinez uneori. E îngerul meu pe pământ. Familiile și prietenii noștri ne adoră împreună și suntem într-o armonie perfectă. Un vis pe care îl trăiesc, în sfârșit, aievea”, a mai povestit Angela Gheorghiu, tot pentru Elle România.

Soprana nu are copii biologici, însă o iubește pe nepoata ei, Ioana, ca și când i-ar fi propria fiică. Ioana este fiica Elenei, sora Angelei Gheorghiu, care s-a stins din viață în 1996, într-un accident rutier. La doar 11 ani, Ioana a rămas și fără tată, astfel că solista a adoptat-o.

„Am considerat-o fetița mea de la început”, povestea soprana în trecut, potrivit Libertatea. Ioana a locuit la Londra, alături de Angela și de fiica celui de-al doilea soț, Ornella. Tot potrivit Libertatea, cele două au studiat în Regatul Unit și au crescut foarte apropiate.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter