Poze: Uite ce frumoasă e fetiţa Elenei Băsescu!

De Unica.ro, pe

Elena Băsescu a dat publicităţii a doua poză cu fetiţa ei şi a anunţat ce nume va purta micuţa. Nu-i aşa că e foarte frumoasă?
Elena Băsescu a publicat pe Facebook a doua poză cu fetiţa ei, după ce prima a apărut la scurt timp de la naştere pe pagina fericitului bunic, Traian Băsescu.
În această a doua imagine micuţa apare în braţele tatălui ei, Bogdan Ionescu. Îmbrăcată într-un body roz cu buline albe şi şosete asortate, fetiţa e foarte frumoasă.
Se pare că numele ei nu va fi Sofia Raisa, cum s-a speculat până acum, ci Sofia Anais, nume alese de ambii părinţi. „Sofia a fost alegerea mea, pentru că pe 17 septembrie se sărbătoreşte Sfânta Sofia şi trebuia să nasc în jurul acestei date. Dar este şi un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia noastră, Sofia a fost bunica tatălui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a plăcut foarte mult lui Bogdan„, a scris Elena Băsescu pe pagina de Facebook.
Numele complet al „primei nepoate” este Sofia Anais Băsescu-Ionescu.
Totul s-a petrecut mult mai repede decât ne aşteptam cu toţii, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că Sofia şi eu suntem bine. Asta şi datorită personalului de la Spitalul Universitar, o echipă medicală cu adevărat profesionistă”, a mai declarat proaspăta mămică.
Ea le-a mulţumit şi fanilor care i-au transmis mesaje de încurajare şi urări de bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter