Elena Băsescu, pe drumurile înzăpezite de munte cu cizme Chanel de 2000 de euro

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 15:36

Elena Băsescu (41 de ani) a revenit în atenția presei mondene în urma unei postări pe Instagram. Fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, se află la munte împreună cu copiii săi (Sofia Anais, în vârstă de 7 ani, Anastasia, de 3 ani și Traian Jr., de 6 ani). Elena s-a afișat pe potecile înzăpezite de la munte, în drum spre pârtie, cu o pereche de încălțări ce valorează în jur de 2000 de euro.

Este vorba despre o pereche de cizme îmblănite dintr-o colecție mai veche Chanel. Modelul a fist lansat în urmă cu mai bine de 10 ani și a fost la momentul respectiv la mare căutare de și de vedetele de la noi. Cizmele sunt înalte până la genunchi și sunt acoperite cu blană artificială. Ținuta completă a fostului europarlamentar a fost alcătuită dintr-o pereche de pantaloni negri și o geacă bej. Elena Băsescu a blocat opțiunea de a lăsa comentarii în dreptul acestei poze cu cizmele Chanel.

Elena Băsescu, pe drumurile înzăpezite de munte cu cizme Chanel de 2000 de euro

Citeşte şi: Loredana Chivu, despre sinuciderea tatălui ei: „Nu avea dreptul să facă așa ceva!”

Citeşte și: Antonia, de nerecunoscut după ce și-a făcut breton: „Am crezut că ești Inna!”

Citeşte şi: Lucian Viziru, despre scena de dragoste cu Nicoleta Luciu din telenovela „Lacrimi de iubire”

Citeşte şi: Dani Oțil își vinde celebra garsonieră în care a locuit cu Mihaela Rădulescu: „Încă mai are pereții încărcați”

Elena Băsescu și ghinionul în viața amoroasă

Fata cea mică a lui Traian Băsescu are un istoric amoros variat. Înainte să devină mamă, Elena a avut o relație cu Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, la vremea respectivă un adversar politic al lui Traian Băsescu. După despărțirea de acesta a urmat o relație cu Daniel Gheorghe care a nu a durat foarte mult. A urmat prima căsătorie cu Bogdan Ionescu, zis “Syda”, din care au rezultat doi copii – Sofia și Traian Jr. Dar nici această relație nu s-a dovedit a fi una de succes. După divorțul de Syda, Elena Băsescu s-a căsătorit cu Cătălin Toma și așa avenit pe lume cel de-al treilea copil al fostului europarlamentar – Anastasia. La scurt timp după borezul fetei, Elena și Cătălin au divorțat. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copiilor.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter