Elena Băsescu, de urgență la spital. Fiica fostului președinte Traian Băsescu ar fi căzut de pe cal

De Oana Savin, pe

Elena Băsescu a ajuns de urgență la spital după ce, duminică, ar fi suferit o accidentare în timp ce se afla la călărie. Fiica fostului președinte Traian Băsescu ar fi alunecat de pe șa și ar fi căzut de pe cal.

Aceasta a decis să meargă acasă, însă din cauza durerilor a fost nevoită să se ducă la spital, unde medicii i-au făcut mai multe investigații.

Elena Băsescu a ajuns la spital după ce a căzut de pe cal

Elena Băsescu iubește să călărească, însă de data aceasta a suferit o accidentare care a trimis-o direct la camera de gardă. Mezina lui Traian Băsescu a alunecat de pe șa însă nu a avut inițial niciun gând de a merge la spital, ci s-a dus acasă. Totuși, din cauza durerilor, aceasta a hotărât să meargă, totuși, să facă câteva investigații.

Astfel, Elena a plecat spre un spital din București. Potrivit Cancan, care a surprins-o pe vedetă pe holurile spitalului, ar fi făcut un RMN, iar medicii i-au zis că ar avea un traumatism cervical.

Nu este un secret faptul că fiica lui Traian Băsescu iubește călăria, aceasta postând deseori pe rețelele de socializare imagini de la herghelia pe care o vizitează deseori.

Citește și: Elena Băsescu, despre viața cu trei copii: „Nu mi se pare așa greu”

Citește și: Elena Băsescu, siluetă de invidiat după 3 nașteri. Ce sporturi practică

Citește și: Elena Băsescu, complet schimbată de operațiile estetice

Citește și: Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit. Cei doi au o fetiță împreună

Traian Băsescu, mândru de fiica sa

Elena Băsescu își crește singură cei trei copii, făcându-l mândru pe tatăl ei. Aceasta are doi copii din mariajul cu Bogdan Ionescu, Sofia Anais (9 ani) și Traian Jr (7 ani), și o fetiță, Anastasia, în vârstă de 5 ani, din relația cu omul de afaceri Cătălin Gheorghe.

„Fiica mea este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii, îi creşti. Şi nu plecaţi de la premisa că îi dă tata bani. Nu. Are şi o mică firmă care are succes tot mai mare. Uite că are trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul. Ai condiţii să creşti trei copii. Văd că îi creşte destul de bine”, a afirmat în urmă cu ceva timp fostul președinte al României.

EBA, așa cum este cunoscută, a mers o perioadă pe urmele tatălui său, iar din anul 2008  a devenit secretar general al Organizației de Tineret a PDL. În 2009 a candidat pentru alegerile europarlamentare, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

Între timp, Elena Băsescu, acum în vârstă de 42 de ani s-a reprofilat și a ajuns să lucreze ca redactor de știri politice la un post de televiziune

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Elena Băsescu

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter