Cât sunt taxele la școala privată unde învață copiii Elenei Băsescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 17:10

A început noul an școlar, iar vedetele din showbiz-ul românesc și-au pregătiti cum se cuvinte copiii pentru prima zi de școală.

Elena Băsescu (41 de ani) are doi copii mari care merg la școală, pe Sofia Anais (7 ani) și pe Traian Jr. (6 ani și jumătate), ei fiind din căsătoria anterioară a fetei lui Traian Băsescu (69 de ani), cu Bogdan Ionescu (zis Syda). Elena Băsescu este căsătorită acum cu Cătălin Gheorghe, împreună cu care are un copil, o fetiță, pe nume Anastasia, în vârstă de trei ani.

Luni, 13 septembrie, fata cea mică a fostului președinte al României, și-a dus copii la școală și a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu micuții, din fața unității de învățământ.

Cât sunt taxele la școala privată unde învață copiii Elenei Băsescu

Școala la care învață nepoții lui Traian Băsescu este una privată, de prestigiu, iar Elena scoate anual din buzunare sume considerabile de bani pentru cursurilor celor mici.

Taxa lunară este de 785 de euro, anual cheltuielile ajungând la 9.420 de euro, potrivit unității de învățământ unde studiază copiii Elenei Băsescu. În taxe sunt incluse și două mese pe zi și două gustări, plus multe activități extracurriculare și diverse beneficii.

Citeşte şi: Care va fi numele Simonei Halep după căsătorie

Citeşte şi: Elena Lasconi, nemulțumită de salariul de primar: „La Pro TV câștigam acești bani în 40 de minute!”

Citeşte şi: Irina Margareta Nistor, interviu exclusiv despre pasiunea sa de a zbura: „Nu am brevet de pilot!”

Citeşte şi: Roxana Vancea are 50 kg în luna a șaptea de sarcină. Ce greutate are bebelușul

Elena Băsescu, despre cum e să fii mamă de trei

În toamna anului trecut, Elena Băsescu a povestit în cadrul emisiunii “Vorbește lumea” despre viața cu trei copii. Elena a dezvăluit ș ice fel de bunic este Traian Băsescu pentru copiii ei.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim. (…) (n.r. – Tata) este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească mailul. Ea și-a făcut adresă de mail. (…) În weekend [copiii] rămân la mama și la tata. (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter