Evacuat din vila de protocol, Traian Băsescu se mută într-un apartament de lux

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 17:35

Fostul președintele al României, Traian Băsescu, și-a cumpărat un penthouse în cartierul Domenii, după ce a fost nevoit să se mute din vila de protocol.

Traian Băsescu avea termen de eliberare a reședinței oficiale din Gogol nr. 2 data de 1 iunie, însă Regia Autonomă „Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A-A.P.P.S) i-a mai oferit cinci zile în plus pentru a părăsi vila de protocol.

De la vila oferită de Guvern, care avea cinci camere și două camere de serviciu, fostul șef de stat se va muta într-un penthouse în cartierul Domenii, al cărui preț poate ajunge la aproximativ 565.000 de euro.

Locuința de lux se află în ansamblul rezidenţial Arcadia Apartments, care îi aparține lui Dan Șucu, noul acționar de la echipa de fotbal Rapid.

Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii. Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate, au anunțat reprezentanţii Arcadia Apartments, potrivit romania.net.

De ce a fost evacuat Traian Băsescu din vila de protocol

Traian Băsescu a pierdut dreptul de ședere în locuința oferită de stat, după ce ÎCCJ a decis că a colaborat cu fosta Securitate. Pe lângă vila atribuită de Guvern drept reședință, acesta a pierdut și celelalte beneficii prevăzute de lege pentru foștii președinți ai României, cum ar fi indemnizația lunară, precum și paza și protecția oferite de SPP.

Citește și: Cum a slăbit Andrei Duban 25 de kilograme în șapte luni. „Mă felicit pentru pasul făcut!”

„M-a invitat să dorm alături de ea şi n-am putut refuza!”. Surpriză de proporții la Insula Iubirii

Shakira și Gerard Pique au confirmat despărțirea, după 11 ani de relație

Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari

Parlamentul a adoptat la finalul anului 2021 o lege care prevede ca drepturile acordate persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român să fie retrase în cazul în care se dovedeşte că aceştia au avut calitatea de lucrător sau colaborator al Securităţii.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter