Elena Băsescu s-a schimbat complet! Este de nerecunoscut după operațiile estetice

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 septembrie 2021, 17:56

Elena Băsescu nu mai are aceeași înfățișare cu care ne-a obișnuit. Operațiile estetice i-au oferit un look complet nou.

Elena Băsescu are acum 41 de ani și este mama a trei copii. Ea are un fizic de invidiat, însă este evident că fața ei arată diferit în urma retușurilor estetice. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a intrat în atenția publicului de la o vârstă fragedă, după cum arată Redacția.ro. Ea a intrat în politică, cu intenția de a-i călca tatălui său pe urme.

De-a lungul timpului, a apelat la mai multe intervenții estetice, printre care rinoplastie, injectarea colagenului în buze, tatuarea sprâncenelor și schimbarea danturii. Astfel, fața ei s-a schimbat mult prin comparație cum arăta înainte. Elena nu se neglijează pe sine doar pentru că este mama a trei copii.

Citește și: Ținutele vedetelor la MET Gala 2021

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Fiica Madonnei, cu păr la subraț pe covorul roșu al galei Met 2021

Citește și: Care va fi numele Simonei Halep după căsătorie

Citește și: Flavia Mihășan și-a botezat fiul cel mic. Tudor nu a fost scufundat în cristelniță

Cariera Elenei Băsescu este una interesantă. Este economist la bază, dar a lucrat atât ca fotomofel, cât și ca politician. În anul 1999, reporterul Oana Lungescu de la BBC, a scris despre Elena că este „Paris Hilton a României”. În 2004, a absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, din cadrul Universității Romano-Americane, București. Are, de asemenea, și o diplomă în master în științe politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Istoricul ei amoros este, de asemenea, unul variat. Înainte să devină mamă, ea a avut o relație cu Andrei Hrebenciuc, fiul unuia dintre adversarii politici ai lui Traian Băsescu. S-au despărțit ulterior, iar Elena și-a găsit alinarea în brațele lui Daniel Gheorghe. După despărțirea de acesta, ea s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, alături de care are și două copii. Căsnicia nu a fost însă una de succes. În 2020, Elena Băsescu s-a căsătorit cu Cătălin Toma. Însă și acest mariaj s-a terminat repede – la puțin timp după ce au botezat-o pe fetița lor, ei s-au despărțit.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter