Nu mai sunt la modă pantalonii? 4 vedete care ies pe stradă în chiloţi!

De Adina Radu, pe

Dacă îţi pui pantaloni atunci când ieşi din casă înseamnă că eşti demodată. Cel puţin aşa stau lucrurile dacă ne luăm după aceste imagini ale vedetelor care apar în public doar în chiloţi.
În mod sigur, cea care a dat tonul acestui trend a fost Lady Gaga, cu ţinutele ei excentrice. Când nu a mai găsit pantaloni şi fuste suficient de sexy pentru ea, Gaga a renunţat pur şi simplu la ele şi a început să apară în lenjerie intimă nu doar pe scenă, ci şi pe stradă. Dacă ai vedea-o de la brâu în sus, ai zice că are o ţinută chiar serioasă, cu sacou şi cămasă albă, când de fapt ea a renunţat la pantaloni şi a asortat piesele elegante cu dresuri plasă. A fost în astfel de ţinute chiar şi la cumpărături.
Lady Gaga fara pantaloni
A durat foarte puţin până când moda cea nouă a prins şi la alte vedete. Rihanna, care adoră ţinutele foarte sexy, nu putea să ocolească acest trend şi a ieşit şi ea în chiloţi pe stradă, purtând ba o cămaşă supradimensionată, ba un hanorac, ba un cardigan ca în această poză.
Chiar şi Christina Aguilera, cu kilogramele ei în plus, a adoptat moda „fără pantaloni”, ieşind în oraş în nişte boxeri minusculi şi dresuri.
Christina Aguilera si Rihanna
Iar Taylor Momsen a vrut să fie şi mai sexy, aşa că a asortat un tricou şi o jachetă rock cu portjartier. Un look sexy, e drept, dar care poate cădea în penibil.
Taylor Momsen fara pantaloni
Ce părere ai despre aceste vedete care ies pe stradă fără pantaloni? Le place să se îmbrace comod sau doar vor să atragă atenţia?
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter