Poze: 6 vedete care au burtă şi colăcei

De Adina Radu, pe

Când le vezi îmbrăcate, ai zice că au doar forme voluptoase, fără pic de grăsime. De fapt, aceste vedete au şi colăcei, şi burtică, doar că ştiu să le ascundă foarte bine. Iată despre cine e vorba.
 
Scarlett Johansson este una din cele mai frumoase femei de la Hollywood,c eea ce se datorează şi formelor ei, care par perfecte pe covorul roşu. De fapt, Scarlett este doar grăsuţă…
Poze: 6 vedete care au burtă şi colăcei
Vanessa Hudgens pare slăbuţă atunci când o vezi îmbrăcată, dar când apare doar în costum de baie se vede că are grăsime pe şolduri şi abdomen. Nu i-ar strica puţin sport… Cât despre vedeta din „Grey’s Anatomy”, Ellen Pompeo chiar este slăbuţă, doar că în urma sarcinii a rămas cu o burtică vizibilă.
Poze: 6 vedete care au burtă şi colăcei
Britney Spears a slăbit şi s-a îngrăşat de mai multe ori şi a rămas cu această burtică nu foarte mare, dar inestetică. Blugii cu talie joasă şi topul cam scurt nu o ajută deloc.
Poze: 6 vedete care au burtă şi colăcei
Şi încă două vedete care par perfect când le vezi pe covorul roşu. Ashley Tisdale are o siluetă frumoasă, doar pe abdomen are puţină grăsime care se vede când stă în anumite poziţii. Nici ei nu i-ar strică să facă puţină mişcare, mai ales că e şi foarte tânără. O vedetă de 27 de ani ar putea să aibă un abdomn perfect dacă s-ar strădui puţin. Cealaltă divă, cântăreaţa Gabrielle Union, e mândră de silueta ei voluptoasă, dar poate că i-ar sta mai bine într-un costum de baie întreg.
Poze: 6 vedete care au burtă şi colăcei
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter