Scarlett Johansson, cea mai bine plătită actriță din lume în 2018

De Oana Savin, pe
Actrița americană Scarlett Johansson este cea mai bine plătită actriță din lume în anul 2018, fiind urmată de Angelina Jolie și Jennifer Aniston.

Potrivit Forbes, Johansson (33 ani) a câștigat în perioada 1 iunie 2017 – 1 iunie 2018, 40.5 milioane dolari, de patru ori mai mult decât în perioada precedentă, mare parte detorându-se rolului Natasha Romanoff/ Black Widow din hitul „Răzbunătorii: Războiul infinitului/ Avengers: Infinity War” din franciza cu supereroi Marvel.

Angelina Jolie (43 ani), este ocupanta locului al doilea în topul Forbes, după ce a câștigat 28 de milioane de dolari, mare parte datorită rolului din filmul „Maleficent 2”, ce urmează să fie lansat în 2020.

Citește și: Vedetele de peste ocean îi aduc un tribut Arethei Franklin: „Regina a murit. Trăiască regina”

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, care încă are un venit regulat datorită rolului pe care l-a jucat în sitcom-ul „Prietenii tăi/ Friends” din anii 1990, s-a situat pe poziţia a treia, cu 19,5 milioane de dolari. Actriţa mai câştigă bani din contracte de promovare pentru companii precum Coca-Cola, Smartwater şi Johnson & Johnson.

Poziția a patra i-a revenit lui Jennifer Lawrence (28), cu 18 milioane dolari, iar pe cinci se află Reese Witherspoon (42) cu 16.5 milioane dolari.

Editorii Forbes sunt de părere că lipsa rolurilor pentru femei înseamnă „mai puţine oportunităţi pentru staruri de a câştiga sume mari de bani”.

În topul de anul acesta, doar două femei au depăşit pragul de 20 de milioane de dolari, faţă de trei în 2017 şi patru în 2016.

Topul Forbes este realizat pe baza datelor obţinute din box office şi de la compania Nielsen, precum şi din interviuri cu specialişti din industrie.

Citește și: Motivul înduioșător pentru care Meghan Markle nu a aruncat buchetul de mireasă

Top 10 cele mai bine plătite actrițe din lume

  1. Scarlett Johansson – 40.5 milioane dolari
  2. Angelina Jolie – 28 milioane dolari
  3. Jennifer Aniston – 19.5 milioane dolari
  4. Jennifer Lawrence – 18 milioane dolari
  5. Reese Witherspoon – 16.5 milioane dolari
  6. Mila Kunis – 16 milioane dolari
  7. Julia Roberts – 13 milioane dolari
  8. Cate Blanchett – 12.5 milioane dolari
  9. Melissa McCarthy – 12 milioane dolari
  10. Gal Gadot – 10 milioane dolari

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter