Moment amuzant la decernarea premiilor MTV. Ce i-a făcut Colin Jost soției sale, actrița Scarlett Johansson

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 mai 2021, 14:51

Duminică seară, 16 mai, a avut loc decernarea premiilor MTV pentru filme și producții TV. Scarlett Johansson, câștigătoarea premiului MTV Generation, a avut parte de o surpriză din partea soțului său, Colin Jost, chiar în momentul în care își prezenta discursul. 

Scarlett Johansson și soțul ei, comediantul Colin Jost, au fost protagoniștii unui moment amuzant la decernarea premiilor MTV Movie & TV. În timp ce actrița își prezenta online discursul de acceptare al premiului MTV Generation, un omagiu pentru cariera sa de peste 30 de ani în industria cinematografică, partenerul ei de viață i-a pregătit o surpriză de proporții.

Îmi dau seama ce privilegiu enorm este să pot să fac ce iubesc. Și nu aș fi putut să fac asta fără sprijinul vostru neîntrerupt, al tuturor. De aceea acest moment este atât de important pentru mine”, spunea Scarlett Johansson atunci când a fost întreruptă de soțul ei, care i-a turnat slime verde în cap.

Îmi pare foarte, foarte rău. O să-ți aduc un prosop. Te iubesc”, i-a spus Colin Jost amuzat soției sale.

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit anu trecut, într-o ceremonie discretă ce a avut loc în Palisades, New York. La eveniment au fost prezenți doar prietenii apropiați și familia. Cei doi formează un cuplu din 2017, iar în 2019 s-au logodit.

Actrița a mai fost căsătorită de două ori, cu actorul Ryan Reynolds și jurnalistul Romain Dauriac. Din al doilea mariaj, Scarlett Johansson are o fiică, Rose Dorothy Dauriac.

Vezi în GALERIA FOTO imagini cu Scarlett Johansson și Colin Jost de la premiile MTV Movie & TV 2021.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter