Poze: Angelina Jolie, prima apariţie după anunţul mastectomiei

De Erika Chivu, pe

Angelina Jolie a apărut în public pentru prima oară de la anunţul dublei mastectomii. Ea a ales să fie alături de Brad Pitt la premiera noului său film în loc să meargă la înmormântarea mătuşii sale.
Angelina Jolie a apărut la braţul logodnicului ei, Brad Pitt, la premiera celui mai nou film al lui, „World War Z”. Este prima apariţie publică a Angelinei de la anunţul care a şocat întreaga lume. Ea recunoştea acum câteva săptămâni că şi-a începărtat chirurgical ambii sâni după ce analizele genetice au arătat că are un risc de 87% să dezvolte cancer la sân. Angelina şi femeile din familia eu suferă de o mutaţie genetică ce implică un risc crescut de cancer mamar şi ovarian.
Mastectomia preventivă: Angelina Jolie a făcut-o. Tu ce ştii despre riscul de cancer la sân?
angelina jolie brad pitt
Atât mama, cât şi bunica Angelinei au murit de cancer ovarian, iar săptămâna trecută a decedat şi mătuşa ei, după ce s-a luptat câţiva ani cu cancerul la sân.
Actriţa nu a mers la înmorântare, preferând să-şi susţină iubitul, pe Brad Pitt, la premiera noului său film. Evenimentul a avut loc la Londra, unde Angelina a fost aplaudată de sute de fani. Ea a apărut frumoasă ca întotdeauna şi zâmbitoare, îmbrăcată într-o rochie lungă superbă, în timp ce Brad a fost foarte tandru şi protector. Cei doi s-au ţinut de mână, s-au sărutat şi s-au îmbrăţişat pe covorul roşu, spe deliciul fanilor şi fotografilor.
Poze: Angelina Jolie îşi arată inelul de logodnă
angelina jolie brad pitt
La un moment dar, Angelina a primit de la un fan un ursuleţ de pluş pe care imediat l-a făcut cadou unei fetiţe. Un grup de admiratoare au expus un afiş cu mesajul „Te iubim, Angelina! Însănătoşire grabnică! Eşti eroina noastră!”.
Vedeta a declarat într-un interviu că e o senzaţie minunată să poată fi alături de Brad la premieră, după ce, timp de atâtea luni, el a fost sprijinul ei în încercarea prin care a trecut.
angelina jolie brad pitt
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter