Angelina Jolie şi Jennifer Aniston cu piciorul la vedere. Care arată mai bine?

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 15:22

Angelina Jolie şi Jennifer Aniston au aceleaşi gusturi nu numai la bărbaţi, ci şi când vine vorba de modă. În 2010, şi Jennifer Aniston a purtat o rochie cu crăpătură adâncă pe picior…
… asemănătoare cu cea purtată de Angelina la Oscar 2012.
Deşi ambele vedete sunt superbe, noi am zice că Jennifer Aniston arată mai bine. Are un look mai natural şi, cel mai important, pozează mai natural, fără să pară că se chinuie să-şi scoată piciorul în evidenţă.
Ca să nu mai spunem că piciorul luI Jen este frumos bronzat şi are un aspect sănătos, faţă de Angelina Jolie, care ne-a arătat insistent un picior alb şi foarte subţire, ce pare de plastic.
Angelina Jolie, Jennifer Aniston
De altfel, piciorul Angelinei a devenit deja un personaj în sine pe internet. Are o pagină de Facebook şi este noua pasiune a celor care truchează fotografii. Adevărul este că Angelina şi-a atras singură aceste glume, având în vedere insistenţa cu care a scos piciorul in evidenţă, adoptând poziţii ce nu par deloc comode. Glumele pe seama Angelinei au început chiar în timpul galei Oscar când scenaristul Jim Rash i-a copiat poziţia pe scenă.
Cine crezi că arată mai bine, Angelina Jolie sau Jennifer Aniston? Votează în sondajul de mai jos!
Picior Angelina Jolie
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter