Poze: Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu, pe scenă cu Andrea Bocelli

De Erika Chivu, pe

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu au fost printre invitaţii lui Andrea Bocelli pe scena concertului care a avut loc sâmbătă la Bucureşti.
Soprana Angela Gheorghiu şi contratenorul Cezar Ouatu au urcat sâmbătă seară pe scena de la Romexpo împreună cu faimosul Andrea Bocelli care a susţinut primul său concert în România.
Cei doi artişti români au cântat pentru prima dată împreună, iar Angela, care a fost invitata specială a concertului a avut şansa să cânte împreună cu Andrea Bocelli, cea mai cunoscută piesă a acestuia, „Time to Say Goodbye”. Soprana este de altfel o bună prietenă a lui Bocelli, care s-a declarat onorat să o aibă alături pe scenă.Este o mare onoare să am în această seară alături de mine pe o mare soprană, Angela Gheorghiu„, a spus tenorul italian.
angela gheorghiu si andrea bocelli
Prin intermediul Angelei Gheorghiu, Bocelli l-a cunoscut şi pe Cezar Ouatu şi, impresionat de vocea lui deosebită, l-a susţinut în concertul Eurovision.
Pe scena de la Romexpo, Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu au cântat împreună piesa „Copacul” de Jolt Kerestely, iar duetul a fost presărat cu gesturi tandre. La final, au fost îndelung aplaudaţi de cei 20.000 de spectatori.
angela gheorghiu si andrea bocelli

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter