Cezar Ouatu, anunț la împlinirea a doi ani de relație cu iubita lui, Raluca

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 noiembrie 2021, 13:40

Cezar Ouatu (41 de ani) și iubita lui, Raluca Jurca (19 ani), au împlinit doi ani de relație. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuir mari pentru viitor.

Artistul, a mărturisit într-un interviu recent, că se simte implinit sufletește și chiar dacă nu s-au căsătorit încă, relația dintre el și mai tânăra sa iubită este cu totul deosebită.

„Noi chiar nu suntem genul de relație sau de cuplu care să falsăm. Noi suntem pe ton, așa că suntem mai mult decât căsătoriți, ceea ce mă bucură și mă împlinește sufletește. Ne susținem din punct de vedere profesional, personal, e senzațional”, a mărturisit Cezar Ouatu, la Antena Stars.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Citeşte şi: Ce meserie a avut Paula Chirilă înainte să devină actriță. „Nu a fost deloc ușor!”

Citeşte şi: Meghan Markle, criticată de tatăl său după apariția în „The Ellen DeGeneres Show”

Apoi, artistul a vorbit despre planurile de viitor pe care și le-a făcut deja cu Raluca. Ouatu spune că vrea să-și întemeieze o familie cu iubita lui și se gândește serios la copii.

”Sunt extrem de dedicat acestei relații. Mă vad tata alături de aceasta femeie. Ne dormi foarte mult. Este un om simplu, o arta să găsești simplitatea într-un om. Este ideală. Simt cu adevărat că este ceea ce trebuie și ceea ce am nevoie o viață întreagă.

Îmi doresc, cu siguranță, mai mult ca niciodată ca acest an să-mi aducă un copil. Acum un an îmi doream o fată, dar acum vreau un băiat, un moștenitor. Nu-mi este frică de căsătorie, îmi doresc foarte mult, acum sunt împlinit, dar important este ce spun sufletele noastre. Eu sunt un visător, un boem, un idealist și îmi doresc o dragoste până la adânci bătrâneți”, a adăugat Cezar Ouatu.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter