Poze: Ce sporturi au mai încercat vedetele din România

De Unica.ro, pe

Cctive şi preocupate de aspectul lor fizic, vedetele din România sunt dornice să încerce sporturi noi. Vezi ce au făcut Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Ellie White şi Dorian Popa!
Ellie White şi-a anunţat fanii de pe Facebook că a jucat pentru prima dată golf. Chiar dacă nu a avut pantofii potriviţi, vedeta a purtat o ţinută sport care i-a permis să se mişte în voie.
Ştiu că nu sunt în papuci de golf, dar nu m-am abţinut să nu încerc! Mi-a plăcut la nebunie!” a scris Ellie White pe pagina ei de Facebook.
Video: Nicoleta Luciu şi Iuliana Marciuc gătesc sănătos
padel adela popescu
Alte vedete autohtone au avut ocazia să încerce, la mare, un sport proaspăt sosit în România, padel. Nicoleta Luciu, DJ Wanda, Dorian Popa şi Adela Popescu se numără printre vedetele care şi-au pus pantofii de sport şi au intrat pe terenul de padel.
padel dorian popa rafa
Este un mix între tenis și squash care le-a plăcut vedetelor autohtone. NIcoleta Luciu a jucat chiar şi cu mâna în ghips. “Chiar dacă am mâna încă în ghips jocul m-a prins. Am stat trei ore pe teren, e un amestec foarte plăcut între tenis şi squash, antrenant. În plus e o mişcare ce te ajută să îţi tonifici organismul pe care nu aveam cum să o ratez”, spune Nicoleta Luciu.
Poze: Nicoleta Luciu face bani şi cu mâna-n ghips
padel nicoleta luciu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter