Adela Popescu, trăiri din Republica Dominicană: „Ne-am făcut griji să nu rămână copiii marcați” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 20 martie 2023, 15:21

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trăit printr-o experiență greu de uitat anul trecut, pe când se aflau în Republica Dominicană. Familia lor a fost surprinsă acolo de un uragan, astfel că cei doi s-au temut că băieții lor ar putea rămâne marcați de acest eveniment.

Dar copiii lor i-au surprins când le-au spus că ar vrea să ami trăiască odată acele momente pentru că s-au simțit foarte bine acolo.

Adela Popescu, uimită de fiul ei, Alexandru

Anul trecut, pe când filma împreună cu Cabral la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Adela Popescu și Radu Vâlcan au experimentat furia unui uragan. După ce în jurul lor furtuna a făcut ravagii, aceștia s-au temut că băieții lor, Adrian, Alexandru și Andrei, ar putea suferi câteva probleme emoționale.

Doar că, Alexandru, a luat-o prin surprindere când i-a zis actriței că lui i-a plăcut foarte mult în Republica Dominicană, mai ales când a fost furtună.

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Adela Popescu lui Radu Vâlcan de ziua lui de naștere: „Nu se face așa ceva” / VIDEO

„Aceasta este dimineața despre care Alexandru mi-a spus astăzi că a fost „cea mai frumoasă din toată vacanța”. „Natura era așa… cum să îți spun eu, mama, era… vie. Și noi ne-am jucat cel mai frumos. Mai putem să mergem o dată exact în casa aia din Dominicană și să ne prindă Fiona acolo?”. „Ziceți și voi?? Și eu și Radu Vâlcan ne-am făcut mii de probleme să nu rămână copiii marcați de experiența unui uragan de asemenea proporții”, a scris Adela Popescu pe Instagram, unde a postat un filmuleț în care se poate vedea furia uraganului.

Citește și: Adela Popescu, despre adevărul din spatele fotografiilor perfecte: „Frumoși în poză, necăjiți pe interior”

Citește și: Pe ce cheltuie cei mai mulți bani Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Suma ne-a înfuriat” / Video

„Aproape auzeam și gândurile copiilor”

Actrița a povestit cum au fost nevoiți să stea închiși în casă timp de două zile și să se joace la lumina unei lumânări, întrucât curentul fusese întrerupt. Teama de ceea ce s-ar putea întâmpla i-a făcut pe Adela și Radu să fie mult mai atenți la copiii lor.

„E drept și că sentimentul acela de frică ne-a ținut în casă pe toți două zile cu o altă atenție și implicare unii către alții. Că sentimente primare de frică și grijă ni s-au activat și ne-am îmbrățișat mai des ca de obicei, simțurile ni s-au ascuțit de aproape auzeam și gândurile copiilor și mai mult ca niciodată țineam cont de ele. Că singura lumânare găsită în casă nu s-a părut culmea norocului când am rămas fără curent și că în jurul luminii ei au găsit o intimitate aparte”, a povestit Adela Popescu.

Citește și: Adela Popescu, fotografii de colecție. Imaginile cu care prezentatoarea a stârnit un val de emoții pe internet: „Mi-ai făcut dor de copilărie”

Din cauza uraganului, familia Adelei a fost nevoită să împartă camera și patul, unindu-i astfel și mai mult și făcând din asta o experiență inedită pentru copii.

„Că în noaptea în care pământul „vuia” teribil am dormit toți cinci într-un pat de doi, pentru că acolo era camera cea mai ferită. Poate de-asta”, a mai scris Adela Popescu pe rețeaua de socializare.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter