Poze inedite: Rihanna, sexy la o şedinţă foto

De Erika Chivu, pe

Rihanna este vedeta celui mai recent număr al faimoasei reviste americane Rolling Stone. Fotograful Terry Richardson, care a realizat şedinţa foto a publicat câteva imagini pe care nu le-a văzut nimeni până acum.
Rihanna adoră să pozeze sexy. După apariţia revistei Rolling Stone, care o are pe coperta ultimului număr, au apărut poze şi mai incitante decât cele din revistă.
Faimosul fotograf Terry Richardson, care a lucrat cu o mulţime de vedete, a publicat o serie de imagini ale artistei realizate la şedinţa foto pentru copertă, dar nefolosite. Într-una din ele, Rihanna ţine în mână o ţigară din foi şi suflă fumul senzual către cameră. Îmbrăcată doar într-un maiou alb destul de larg în zona bustului şi fără sutien, Rihanna e foarte sexy, cu aceeaşi imagine de fată rea pe care o afişează mereu.
Prezentarea Victoria’s Secret 2012: Rihanna pe catwalk
Însă există şi poze în care RiRi are un cu totul alt look. Într-o fustă creion elegantă şi o jachetă de piele, ea  arată ca o divă sofisticată şi elegantă.
În articolul publicat de Rolling Stone, Rihanna a vorbit pentru prima dată despre împăcarea ei cu Chris Brown, acelaşi iubit care a bătut-o acum ceva timp până a băgat-o în spital. Artista a spus că era conştientă de criticile pe care le va primi când va anunţa împăcarea ei cu fostul iubit, dar că a decis să-şi asculte inima.
Vezi mai multe poze în galeria foto! CLICK AICI!
rihanna

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter