Poze: Cabral şi Andreea, vacanţă în China

De PR, pe

Cabral şi sotia sa, Andreea Pătraşcu s-au întors din China, acolo unde, după cum povestesc cei doi, au găsit atât trecutul cât şi viitorul.

“A fost prima excursie în Asia şi, aşa cum ne aşteptam, am descoperit o lume nouă – acolo – la capătul Pământului, dupa 20 de ore de drum. Am plecat o săptămâna la Shanghai la o conferinţă internaţională pe tema tehnologiilor de ultimă oră. În cele două zile ale conferinţei ne-am simţit în viitor, iar în zilele care au urmat conferinţei am vizitat oraşul şi principalele lor obiective turistice… Oriental Pearl, Zhujiajiao – Venetia Shanghaiului, Templul Jade Buddha, Gradina Yu, Bund-ul – promenada de pe malul râului Huangpu”, povesteşte Cabral.
Poze: Cabral şi Andreea, vacanţă în China

Cei doi au fost extrem de uimiţi de ciudăţeniile de preparate culinare pe care le întâlneai pe stradă: “Mâncărurile, mai ales unele dintre cele de pe stradă, lasă un european cu stomacul interzis: gheare de găină pane, grăsime de porc frecată cu usturoi, gândăcei cu sos şi miriapozi crispy-strips… ni se făcuse o frumuseţe de dor de-o sarma sinceră, o ciorbă ca la mama acasă şi de-un mic. Ba chiar şi de-o shaorma!” mai spune Cabral.

Pentru amândoi, China a fost o experienţă de neuitat: “Într-un fel, am găsit în China şi trecutul şi viitorul, căci parcă sunt prezente amândouă în acelaşi loc şi-n acelasi timp. A fost o experienţă plăcută, speram să mai ajungem prin Asia”.
Poze: Cabral şi Andreea, vacanţă în China
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter