Vezi care sunt poveştile şi perechile de la „Dansez pentru tine”!

De PR, pe

Iată care sunt perechile de la noul sezon „Dansez pentru tine”, care sunt coregrafii şi pentru ce va lupta fiecare echipă în parte.

Bianca Drăguşanuşi Vasile Soldea

Bianca luptă în această toamnă alături de Vasile Soldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga. Femeia a dus de când se ştie o viaţă chinuită. După ce a crescut în casă cu un tată violent şi alcoolic, mama luis-a trezit prinsă într-o căsnicie dureroasă.
Până să-l aibă pe Vasile, femeia a pierdut numeroase sarcini şi poate şi acest lucru a determinat-o să lupte cu îndârjire pentru custodia micuţului. Ghinioanele nu s-au oprit însă aici pentru cei doi: când erau pe punctul de a-şi regăsi echilibrul după divorţul solicitant, Olga s-a îmbolnăvit şi nu a mai putut să lucreze. Şansa părea să-i surâdă atunci când un bărbat din Germania i-a propus un trai decent peste hotare, dar mama lui Vasile a ajuns, de fapt, să fie folosită drept paravan în casa în care bărbatul locuieşte alături de iubitul lui.
Ca şi când asta nu ar fi destul de dureros, Olga a devenit în timp un fel de servitoare a lor. Vasile speră ca visul lui de a-şi aduce mama înapoi acasă şi de a-i oferi o viaţă decentă, pe care o merită din plin, se va adeveri la Dansez pentru tine. Bianca Drăguşanu este partenera lui, iar cel care le va ghida paşii şi le va crea coregrafiile este Daniel Dobre.
bianca dragusanu la dansez pentru tine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7 8

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter