Povestea uimitoare de dragoste a actriței Meryl Streep cu soțul ei, Don Gummer

De Oana Savin, pe
Succesul nu îi este străin lui Meryl Streep, care a obținut 21 de nominalizări la Oscar în decursul carierei sale, reușind să câștige trei. Dar și mai impresionantă este relația pe care o are cu soțul ei, Don Gummer.

În anii 1970, Streep locuia cu iubitul ei de atunci, John Cazale. Cei doi au avut o relație ce a durat doi ani. La doar câteva luni după ce actrița s-a mutat în apartemtnul lui Cazale din Tribeca, el a fost diagnosticat cu cancer la plămâni și a decedat în martie 1978.

Ea a avut grijă de el ca de nimeni altcineva pe Pământ”, a afirmat directorul Joe Papp despre relația lui Meryl cu Cazale.

Streep a fost devastată de moartea partenerului ei. Atunci, actrița a apelat la familie și prieteni pentru suport, inclusiv la cei doi frați ai săi, Harry și Dana Streep.

Citește și: Ben Affleck are o nouă iubită. Cine este tânăra

La doar câteva luni de la decesul lui Cazale, unul dintre frații lui Meryl a mers să o ajute să își strângă lucrurile. Iar fratele ei a venit cu un prieten, Don Gummer.

Gummer era un sculptor ce locuia în apropiere de Soho. El a lăsat-o pe Streep să locuiască în apartamentul lui în timp ce el călătorea. Actrița în vârstă de 29 de ani filma atunci la „Kramer vs. Kramer”, film ce mai târziu i-a adus primul Oscar.

În timp ce Don era plecat, el și Meryl au păstrat legătura, comunicând prin scrisori, iar relația lor a devenit rapid una romantică. Atunci Gummer s-a întors și au început să trăiască împreună. La doar șase luni după ce s-au cunoscut, cuplul s-a căsătorit în grădina casei părinților ei.

În timp ce mama și alți membri ai familiei actriței au chestionat această căsătorie rapidă, Gummer a demonstrat că este un partener de nădejde, susținând-o cu fiecare ocazie. El apare deseori la brațul actriței pe covorul roșu. Iar Streep i-a adus câte un tribut de fiecare dată când a ținut un discurs.

Citește și: Winona Ryder spune că s-a căsătorit cu Keanu Reeves în România

Astăzi, Streep și Gummer continuă să fie un cuplu bine sudat, și se susțin unul pe celălalt.

Cei doi au împreună patru copii: Henry Wolfe (36 ani), care este muzician, actrițele Mamie (32 ani) și Grace (29 ani) și Louisa (24 ani), care este model.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter