Petre Roman și Silvia Chifiriuc au aniversat 10 ani de la căsătorie: „Mulțumesc că ai apărut în viața mea”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 29 mai 2020, 17:18
Petre Roman și Silvia Chifiriuc au aniversat 10 ani de la căsătorie. Cei doi au împreună un băiețel, în vârstă de 9 ani, pe nume Petrus.

Petre Roman, în vârstă de 73 de ani, și Silvia Chifiriuc, 47 de ani, au sărbătorit 10 ani în calitate de soț și soție, ocazie cu care interpreta, discretă din fire, a ținut să transmită un mesaj emoționant pe conturile de socializare, acolo unde a postat și o fotografie: „La mulți nai fericiți! Este ziua ta, dragostea mea! S-au împlinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită! Mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită. 

Petre roman si silvia chifiruc 1

Mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, ca m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă împlinită și o femeie fericită alaturi de băieții mei! Mulțumesc, Doamne!”, – a scris Silvia Chifiriuc pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter