Petre Roman și Silvia Chifiriuc, 17 ani de iubire. „Nu-mi pare rău de nimic”

De Unica.ro, pe

Petre Roman (75 de ani) și Silvia Chifiriuc (49 de ani) formează un cuplu din anul 2005, însă și-au făcut relația publică în anul 2007. Invitați în emisiunea „Vorbește Lumea”, politicianul și solista au vorbit despre relația, dar și despre fiul lor, Petrus (12 ani).

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, 17 ani de iubire. „Nu-mi pare rău de nimic”

„El are programul lui cu colegii, cu prietenii, cu jocurile. Are o natură maleabilă. Eu reușesc de fiecare dată să ajung cu el la un bun consens”, a explicat Silvia Chifiriuc, despre fiul ei.

„Are o trăsătură foarte plăcută, cum zice un foarte bun prieten de-al meu, e «înțelepțel». Întotdeauna le gândește, nu se repede, nu-ți dă răspunsuri cum îi vin. În același timp, are și încăpățânări care poate că sunt ale momentului. Adolescența e complicată, trebuie să ai răbdare. În fond, ceea ce ne revine nouă este să-i stimulăm vocația. În faza asta suntem, dar încă nu știu să vă spun care este. E un om de cuvânt, ceea ce, pentru vârsta asta, e foarte frumos”, a completat Petre Roman.

Politicianul a clarificat și zvonurile privind mutarea sa din România.

„Este adevărat că am fost ales președinte al unei universități importante din Geneva, Elveția. Sunt și profesor acolo. Dar, de la bun început le-am spus că am un lucru foarte important de făcut aici, în țară. Conduc Institutul Revoluției Române. Pentru mine este o datorie și morală, dar și de suflet pentru camarazii mei care au fost măcelăriți în 21 decembrie la baricadă. Acesta rămâne principalul scop.

Am convenit cu cei de la universitate să merg acolo cam o dată pe lună, un sfârșit de săptămână, pentru cursuri și, sigur, să fac tot ce este necesar din poziția de președinte, nu mai mult, deocamdată”, a explicat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Petre Roman a vorbit despre relația lui cu Zoe Ceaușescu

Mioara Roman, despre căsnicia cu Petre Roman: „Ade­vă­rata iubire a vieții mele”

Silvia Chifiriuc, afectată informațiile neadevărate despre ea din presă

„Unii oameni sunt și răutăcioși când văd să îți merge bine, că ai reușit ceva. Simt nevoia să te înțepe, să te facă să nu te simți bine și să nu te bucuri cu adevărat de realizări. Imediat după ce a dat el interviul (n.red.: despre jobul din Elveția), au scris o mizerie despre mine, o minciună, doar, doar să mai puncteze un pic din răutatea lor”, a povestit solista.

„Lucrurile trebuie corectate, la un moment dat. Au fost mulți ani în care eu nu am spus nimic când s-a scris ceva neadevărat despre mine. Am făcut-o dintr-un bun simț față de cei dragi ai mei. Nu sunt genul care să ies în față și să mă cert. Nu-mi place să discut despre viața altcuiva”, a completat.

„Eu am trăit o viață foarte frumoasă, cu toți prietenii mei, cu toți partenerii mei de viață. Am lăsat totul curat în urmă, frumos. Când m-am mutat în București și ne-am îndrăgostit, această mare iubire de care eu am avut parte, am tras linie foarte elegant, ca să nu aibă el (n.red.: Petre Roman) de suferit. În sensul să nu vină cineva să spună: «Uite, Silvia trebuie să-mi dea cutare lucru». Dimpotrivă, eu am fost generoasă. Am lăsat de la mine să fie bine”, a mai spus.

Silvia Chifiriuc: „Relația noastră a fost foarte bine sudată de la început”

„În momentul în care a devenit publică relația dintre noi, în 2007, era evident că va fi o mare învolburare mediatică, având în vedere faptul că sunt un om cunoscut în România”, a adăugat Petre Roman, precizând că timp de aproape două luni s-au scris în presă tot felul de lucruri despre el și Silvia.

„Am fost țintă, dar asta nu mai contează acum. El m-a avertizat. M-a pregătit. Aveam suportul lui. Mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine. Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic! Relația noastră a fost foarte bine sudată de la început. Ceea ce mi-a dat Dumnezeu este al meu și duc mai departe și pentru fiul meu Petrus, și pentru mine ca om”, a încheiat Silvia Chifiriuc.

Între anii 1974 și 2007, Petre Roman a fost căsătorit cu Mioara Roman (81 de ani), alături de care are o fiică, Oana Roman (45 de ani).

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter