Petre Roman a vorbit despre relația lui cu Zoe Ceaușescu

De Unica.ro, pe

Invitat în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Petre Roman (74 de ani) a vorbit despre fosta lui soție, Mioara Roman, alături de care are o fiică, Oana Roman, dar și despre relația cu Zoe Ceaușescu.

Petre Roman a vorbit despre relația lui cu Zoe Ceaușescu

„Dacă eu sunt ceea ce sunt, trebuie să mă manifest, să vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții. Eu, de fapt, am făcut un lucru firesc.

Când o căsătorie nu a mai fost posibilă, așa cum au recunoscut ambele părți, și am cunoscut o femeie de care m-am îndrăgostit, m-am căsătorit cu ea, am făcut un copil. (…) Asta e normalitatea!”, a spus despre separarea de Mioara.

Apoi, fostul premier a vorbit despre relația cu Zoe Ceaușescu. Cei doi s-au cunoscut în anul 1972, în Toulouse, Franța, în timpul studiilor.

„Am cunoscut-o pe Zoe în 1972. A fost un moment foarte frumos, cu parfum de idilă. Când eu am cunoscut-o, eram de un an și jumătate la Toulouse, cu o bursă de care au beneficiat și alți două sute de români.

Zoe era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă. Nu-ți dădea impresia că e fata cui este”, a povestit Petre Roman, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

„Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!”, a mai spus zâmbind.

În prezent, Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc (48 de ani). Cei doi formează un cuplu de 11 ani, iar împreună au un fiu în vârstă de 10.

„Din momentul în care el a venit în viața noastră și am devenit mămică, pentru mine s-a schimbat totul. Așa ceva frumos nici nu îmi imaginam. Așa o mare bucurie pe care ne-a dat-o Dumnezeu”, povestea Silvia în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Citește și:

Văduva solistului Linkin Park, Chester Bennington, a divorțat după un an de mariaj

Logodnica lui Robin Thicke s-a fotografiat în lenjerie intimă după 6 săptămâni de la naștere

Cristina Ich și-a schimbat look-ul! A fost comparată cu actrița Sophie Marceau

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter