Fiica Oanei Roman, întâlnire emoționantă cu bunicul ei, Petre Roman

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 aprilie 2021, 16:56

Oana Roman (44 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar în 2021, după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. În prezent, Marius are o altă relație.

În februarie 2021, în emisiunea La Măruță, Marius a admis că-și dorește să devină din nou tată. „Eu chiar îmi mai doresc și un copil. Nu-mi doresc să o las pe Isabela singură. Știu cum sunt copiii când sunt singuri și cum sunt când au frați”, a mărturisit atunci.

Recent, Isabela și-a revăzut bunicul, pe Petre Roman (74 de ani). În mediul online, vedeta de televiziune a publicat un selfie în care ea și Isa apar alături de fostul om politic.

Fiica Oanei Roman, întâlnire emoționantă cu bunicul ei, Petre Roman

„Azi ne-am întâlnit cu tata. ❤❤❤ Arată fabulos. Isa a fost tare încântată”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii. „Ce poate fi mai frumos decât un bunic care-și îmbrățișează nepoata!

Ce frumos Oana, felicitări! Să fiți fericiți și binecuvântați! Doamne-ajută. Ai un tată deosebit. Prețuiți-l!; În sfârșit! Doamne-ajută să vă întâlniți mai des; Ce frumos!!! Bucurați-vă cât mai mult! Să vă întâlniți mai des!!; Chiar arată fabulos tatăl tău.

Foarte frumos din partea bunicului, era timpul!!!! Mă bucur foarte mult pentru voi două, Oana! Multă sănătate mamei!; Un moment foarte frumos! Să fiți sănătoși și fericiți cu toții. Este un om deosebit cum de altfel ești și tu! Așchia nu sare departe de trunchi!”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Citește și:

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Junior, Violeta și Radu

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la Chefi la Cuțite

Petre Roman a uitat de aniversarea nepoatei lui

Pe 21 februarie 2021, Isabela a împlinit 7 ani. „La ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt.

Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: «De ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer?». În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni.

Anul ăsta, nimeni. OK, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiică bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, mărturisea Oana Roman în februarie, în mediul online.

În prezent, Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc (48 de ani). Cei doi formează un cuplu de 11 ani, iar împreună au un fiu în vârstă de 10.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter