Oana Roman încă suferă după divorțul părinților ei, Mioara și Petre: „E o durere care nu se va șterge niciodată”. Mesajul pentru fiica sa

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 05 ianuarie 2023, 15:19

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate persoane din showbizul românesc. De-a lungul carierei sale, dar și a proiectelor pe care le-a avut în televiziune, vedeta și-a câștigat mulți admiratori.

Oana Roman a devenit mamă, în anul 2014, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Isabela. Vedeta își iubește enorm copilul și spune că ar face orice pentru a o vedea fericită.

Oana Roman, simte lipsa părinților săi

Recent, într-o postare pe care a făcut-o pe Facebook, Oana Roman și-a exprimat iubirea față de fiica ei și se declară extrem de norocoasă că o are pe cea mică în viața sa.

„Pentru ea trebuie să pot orice, oricât și oricând. Am făcut eu ceva bun de am primit în dar așa un copil minunat care îmi spune de zeci de ori pe zi : Mami, te iubesc! Oricâte probleme aș avea și oricât de singura m-aș simți uneori, ea mă ajută să trec peste toate”, și-a început Oana Roman mesajul care însoțea fotografia de pe Facebook.

Citește și: Cel mai mare regret al Oanei Roman: „Îmi e dor de el”. Ce i-a cerut Mioara Roman de sărbători și ce spune despre relația cu tatăl ei. Video

Vedeta vrea să își facă fiica fericită, cu orice preț

Oana Roman continuă, spunând că încearcă să o facă pe Isabela să nu simtă niciun fel de lipsuri și că își dorește să discute cu ea cât mai multe lucruri poate, pentru ca cea mică să nu simtă lipsa mamei.

Oana Roman subliniază că ei îi este dor de vremea când părinții ei erau împreună și dezvăluie că există momente când se simte singură.

Citește și: Oana Roman, după ce a slăbit peste 25 de kilograme: „Sunt mândră de transformarea fizică”

„Sper să îi pot oferi tot ce merită și să fiu lângă ea mereu pentru ca ea să nu se simtă singură, așa cum mă simt eu uneori. Îmi lipsesc tare mult discuțiile și prezența părinților mei împreună! E o durere care nu se va șterge niciodată”, a adăugat vedeta.

Oana Roman, despre miracolul din viața ei: „Am fost la un pas de moarte”

În urmă cu opt ani, fiica lui Petre Roman a fost operată de urgență. La doar câteva luni de la venirea pe lume a unicului ei copil, Izabela, Oana Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale ce a durat opt ore. Și asta din cauza unei complicații la operația de cezariană ce nu a fost tratată la timp.

„Am fost la un pas de moarte. A fost un miracol, eu l-am trăit. L-am simțit cu toată ființa mea. Când am intrat în operație eu mă luptam cu moartea corp la corp și când m-am trezit, câștigasem. Deci se întâmplase un miracol”, a spus fiica lui Petre Roman.

Mioara și Petre Roman, divorț după mai bine de 3 decenii

Mioara și Petre Roman au fost împreună mai bine de 30 de ani, însă după trei decenii de căsnicie, cei doi au decis să-și spună ”Adio”, mariajul lor ajungând la final.

Petre Roman a recunoscut că s-a îndrăgostit de actuala sa soție foarte tare, motiv pentru care cei doi au decis chiar să se căsătorească în anul 2009. Astfel, atunci când a cunoscut-o pe Silvia, Petre Roman a decis să pună stop mariajului cu Mioara.

Deși au trecut ani buni de când nu mai formează un cuplu, Petre Roman are numai cuvinte bune la adresa fostei sale soții, explicând că de la el nu se va auzi niciodată ceva rău despre Mioara.

„Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman în trecut, potrivit Wowbiz.ro.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter