Mioara Roman, despre căsnicia cu Petre Roman: „Ade­vă­rata iubire a vieții mele”

De Unica.ro, pe

Mioara (81 de ani) și Petre (74 de ani) Roman s-au căsătorit în anul 1974 și au divorțat în 2007. În prezent, Petre Roman este recăsătorit cu Silvia Chifiriuc (48 de ani). Cei doi formează un cuplu de mai bine de 11 ani, iar împreună au un fiu în vârstă de 10.

Mioara Roman, despre căsnicia cu Petre Roman: „Ade­vă­rata iubire a vieții mele”

Cu ceva timp în urmă, Mioara a vorbit despre mariajul ei cu Petre Roman. Fostul cuplu are împreună o fiică, Oana Roman (45 de ani). Din primul mariaj, Mioara mai are o fiică, designerul Catinca Roman (54 de ani).

„A fost o foarte mare dragoste. Ade­vă­rata iubire a vieții mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar și matură și profundă. Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie”, a povestit Mioara Roman.

„Competitiv cum e, Petre a fost foarte impresionat de statura mea profesională, am fost pentru el ca un trofeu. Nu știu cât de îndrăgostit de mine a fost la început. Dar știu că în anii care au urmat s-a îndrăgostit de mine cu adevărat”, a mai spus.

În primăvara anului acesta, Oana Roman a vorbit despre cât de mult a afectat-o și încă o mai afectează despărțirea părinților ei.

Citește și:

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată.

Și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei sau să iau o masă cu părinții mei”, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să înțeleg niciodată de ce.

Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată, la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare”, a mai povestit.

Foto: Libertatea.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter