Oana Roman și-a cazat mama într-un hotel. Care este motivul

De Unica.ro, pe

Recent, Oana Roman (45 de ani) a dezvăluit că și-a cazat mama, pe Mioara Roman (81 de ani), într-un hotel. Mioara suferă de Parkinson, afecțiune caracterizată prin distrugerea neuronilor producători de dopamină – un neurotransmițător extrem de important în realizarea mișcărilor.

Oana Roman și-a cazat mama într-un hotel. Care este motivul

Starea de sănătate a Mioarei s-a deteriorat treptat în anul 2020. În decursul a două luni, Mioara a suferit două intervenții chirurgicale. A fost operată de colecist, apoi a suferit o intervenție laparascopică pentru îndepărtarea unui punct de grăsime infectat.

În iulie 2021, Mioara a fost externată din complexul de lux în care se recupera. Cu două luni înainte, Mioara fusese externată după o primă lună de tratament. Fiindcă a observat îmbunătățiri, Oana și-a internat mama încă o lună.

După ultimul tratament, în loc să-și aducă mama acasă, Oana a cazat-o într-un hotel din București. De ce? Fiindcă locuința vedetei se află în renovări, este gălăgie și mult praf. „Deocamdată nici n-am găsit persoana potrivită, spațiu avem, dar cu noul tratament pe care îl are, eu trebuie să fiu sigură că ea este 100% ok. A avut zile, de exemplu, în care a făcut o cădere de tensiune, eu, dacă eram cu ea acasă, ce făceam? Mai ales cu situația asta”, a povestit Oana Roman în emisiunea „Xtra Night Show”.

Când va găsi persoana potrivită pentru îngrijirea Mioarei, dar și când renovările vor fi încheiate, Oana își va aduce mama acasă alături de ea, de soțul ei, Marius Elisei (35 de ani), și de fiica lor, Isabela Maria (7 ani). Oana și Marius formează un cuplu din anul 2013. Deși au semnat actele de divorț în luna februarie a anului acesta, perechea s-a împăcat câteva luni mai târziu, mai precis în iunie 2021.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Roman, în colanți după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce dietă a ținut

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

În mai 2021, Oana mărturisea că încă este afectată de ruptura dintre părinții ei, Mioara și Petre Roman (74 de ani). Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1974 și a divorțat în 2007. În prezent, Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc (48 de ani). Cei doi formează un cuplu de 11 ani, iar împreună au un fiu în vârstă de 10.

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată. Și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei sau să iau o masă cu părinții mei”, a povestit Oana Roman, tot la „Xtra Night Show”.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să înțeleg niciodată de ce”, a continuat.

„Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată, la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare”, a mai povestit.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter