Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 septembrie 2021, 14:14

Oana Roman (45 de ani) a mărturisit că încă este afectată de ruptura dintre părinții ei, Mioara (81 de ani) și Petre Roman (74 de ani). Invitată în emisiunea Xtra Night Show, vedeta TV a spus care este acum relația dintre părinții ei.

Mioara și Petre Roman s-au căsătorit în anul 1974 și au divorțat în 2007. În prezent, Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc (48 de ani). Cei doi formează un cuplu de 11 ani, iar împreună au un fiu în vârstă de 10.

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a deteriorat treptat în anul 2020. În decursul a două luni, Mioara a suferit două intervenții chirurgicale. A fost operată de colecist, apoi a suferit o intervenție laparascopică pentru îndepărtarea unui punct de grăsime infectat. Mioara Roman suferă de Parkinson și are mâna dreaptă paralizată.

Mioara a împlinit 81 de ani pe 19 aprilie 2021. Și-a sărbătorit aniversarea alături de fiicele ei, Oana și Catinca, și de nepoata ei, Isabela, fiica Oanei.

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată.

Citește și:

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei sau să iau o masă cu părinții mei”, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce.

Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată, la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine.

Și va fi în continuare. Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem de cineva, și ei la fel. După un an mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai ok”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

Oana și fostul ei partener de viață, Marius Elisei (34 de ani), au divorțat la notar pe 15 februarie 2021, după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter