Oana Roman, revedere emoționantă cu tatăl ei, Petre Roman

De Unica.ro, pe

După ce, pe 19 aprilie, a celebrat aniversarea de 82 de ani a mamei sale, Mioara, Oana Roman și tatăl ei, Petre Roman (75 de ani), au avut parte de o revedere emoționantă.

Oana Roman, revedere emoționantă cu tatăl ei, Petre Roman

„Azi, mama a împlinit 82 de ani. Am sărbătorit-o acasă, în familie! S-a bucurat, a suflat în lumânări și am petrecut o după amiază frumoasă împreună. I-am comandat pește, mâncarea ei preferată, și tort de ciocolată. La mulți ani, mama!”, a scris Oana Roman în mediul online.

„Ieri am stat cu mama de ziua ei, azi am fost în vizită la tata. Ne era tare, tare dor de el. Arată fabulos și am stat câteva ore și am povestit împreună. Sunt fericită”, a mai scris vedeta.

Petre și Mioara Roman au format un cuplu între anii 1974 și 2005. Împreună au o singură fiică, pe Oana.

Din 2005, politicianul formează un cuplu cu solista Silvia Chifiriuc (49 de ani), alături de care are un fiu, Petrus (12 ani).

La rândul ei, Mioara mai are o fiică, designerul Catinca Roman (54 de ani), din primul mariaj cu fostul sportiv și antrenor de scrimă Iosif Zilahy (86 de ani).

În primăvara anului trecut, Oana Roman a vorbit despre cât de mult a afectat-o și încă o mai afectează despărțirea părinților ei.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mioara Roman, despre căsnicia cu Petre Roman: „Ade­vă­rata iubire a vieții mele”

Cu ce probleme de sănătate a rămas Oana Roman după vindecarea de COVID-19

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, 17 ani de iubire. „Nu-mi pare rău de nimic”

„Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi și nu se vor mai întâlni niciodată. Și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză sau să iau o masă cu ei”, a povestit Oana Roman, în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să înțeleg niciodată de ce”, a completat.

„Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată, la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă. A fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare”, a mai povestit atunci.

Oana și soțul ei, Marius Elisei (35 de ani), formează un cuplu din ianuarie 2013. Perechea s-a împăcat în iunie 2021, după ce, în luna februarie a aceluiași an, au divorțat la notar. Împreună au o fiică, Isabela Maria (7 ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter