Pepe și Yasmine Ody s-au despărțit? „Nu mai e ce era înainte”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 mai 2022, 12:52

Pepe (41 de ani) și make-up artista Yasmine Ody (27 de ani) formează un cuplu din iunie 2021. Perechea se cunoaște de mai mulți ani, încă din perioada în care artistul era căsătorit cu fosta soție, Raluca Pastramă (30 de ani). Și Raluca și-a refăcut viața după despărțirea de solist.

Pepe și Yasmine Ody s-au despărțit? „Nu mai e ce era înainte”

Recent, potrivit Playtech, relația dintre Pepe și Yasmine s-ar fi răcit. În august 2021, alături de mai mulți prieteni, solistul și make-up artista au mers în vacanță la Cannes. De acolo, perechea a publicat mai multe fotografii.

Tot în vara anului acesta, cântărețul a dezvăluit că își dorește să se recăsătorească. „Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă. Poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!”, a spus Pepe în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Pepe nu s-a mai întâlnit cu Yasmine vreo două săptămâni. Au mai vorbit la telefon, dar nu mai e ce era înainte. La ultimele petreceri la care au fost, Pepe a stat mai mult în compania prietenilor, iar ea s-a cam supărat”, au declarat surse din preajma perechii pentru Playtech.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Reacția Oanei Zăvoranu după ce Pepe a numit-o „cea mai mare greșeală” din viața lui

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în februarie 2021, după un mariaj de aproape 9 ani. Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). „Eram prea copilă când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil”, a spus Raluca în iunie 2021, pentru Playtech.

„Nu am știut să manageriez, să controlez anumite situații și lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproș pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare. Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalți în prim-plan”, a continuat.

„Azi nu aș mai face aceeași alegere. Nu e bine să te neglijezi, să accepți să intri pe un plan secundar, fiindcă așa m-am pierdut pe mine însămi. În viață trebuie să înveți să ai grijă și de tine. Nu faci asta, comiți o greșeală care te poate costa foarte scump!”, a încheiat.

Între anii 2006 și 2011, Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu (48 de ani). În prezent, actrița este recăsătorită cu Alex Ashraf (34 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter