Pe cine preferă Andreea Marin dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva?

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 februarie 2021, 20:12

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Andreea Marin (46 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a răspunde mai multor întrebări picante. După fiecare răspuns, prezentatoarea TV putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picant.

Pe cine preferă Andreea Marin dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva?

La prima întrebare, Andreea Marin a răspuns: „Mihaela Rădulescu”. Imediat apoi, Cătălin a dezvăluit că întrebarea era: „Ești pe o barcă în mijlocul Oceanului. Pentru a te salva trebuie să arunci pe cineva în apă. Dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva, pe cine ai arunca?”.

„Nu e deloc de rău pentru că știe să înoate”, a spus Andreea. „Tot ce facem aici este o glumă. Sper că se înțelege acasă. Răspunsul meu a fost fără ezitare. Știe să înoate, nu e în pericol.” Apoi, Măruță i-a atras atenția că în Ocean sunt și rechini. Întrebată dacă s-a gândit la asta, prezentatoarea TV a răspuns glumind: „În taină mă gândesc”.

Cătălin a completat: „Da, dar pe barcă rămâi cu Lavinia”, la care Andreea a răspuns imediat: „Așa, și? Suntem în familie. Totul e ok!”. Între anii 1997 și 1999, Ștefan Bănică Jr. (53 de ani), fostul soț al Andreei Marin, a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Mihaela Rădulescu (51 de ani).

După despărțirea de aceasta, timp de 5 ani, artistul a format un cuplu alături de Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit primul copil, un fiu, Radu Ștefan (18 ani). După despărțirea de Camelia, artistul s-a căsătorit cu Andreea Marin, alături de care are o fiică, Ana Violeta (13 ani).

Ulterior, după despărțirea de Andreea, actorul s-a căsătorit cu Lavinia Pîrva (36 de ani) alături de care are un fiu, Alexandru, în vârstă de un an.

Foto: Instagram

Citește și:

Cătălin Botezatu, din nou pe mâinile medicilor. Cum se simte designerul?

Cine este noul iubit al Irinei Rimes. S-au mutat împreună la Paris! FOTO

Reacția Claudiei Pătrășcanu după despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter