Paul Walker, omagiat într-un film despre viața sa

De Oana Savin, pe Ultimul update Sâmbătă, 28 iulie 2018, 13:04
Paul Walker, unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood care și-a pierdut viața într-un accident de mașină, este omagiat prin intermediul unui documentar despre viața sa, intitulat „I am Paul Walker”.

La cinci ani de la moartea actorului, prietenii și familia aleg să își amintească în acest mod de viața spectaculoasă a lui Walker.

Primul trailer al documentarului include mărturii ale apropiaților lui Paul, printre care ale fraților săi său, Cody și Caleb, surorii sale Ashlie și creatorului seriei Fast and Fourious, Rob Cohen.

Din film nu va lipsi nici colegul său de pe platoul de filmare, Tyrese Gibson.

Întotdeauna spunea că vrea să fie ranger, să facă 28.000 de dolari pe an și să trăiască în sălbăticie. Asta voia să facă cu adevărat”, a dezvăluit Caleb, fratele lui Paul, în documentar.

Citește și: Cristiano Ronaldo, condamnat la doi ani de închisoare. Ce delict a comis sportivul

Fiica mea, surfingul – asta este viața și de asta îmi pasă”, l-a citat Cohen.

Chiar pot să spun că a făcut multe lucruri care au schimbat viața unor oameni. Dăruia fără rețineri”, a afirmat și unchiul actorului, Rhett Walker.

Dacă l-ai fi iubit așa cum l-am iubit noi, atunci te-ai întreba: de ce el și nu noi?”, spune și Gibson în documentar.

În film vor apărea imagini nemaivăzute cu Paul Walker din copilărie, în timp ce se juca alături de sora sa și zâmbea în fața camerei.

Actorul și-a pierdut viața la doar 40 de ani, pe 30 noiembrie 2013, într-un accident de mașină, în timp ce se îndrepta spre un eveniment caritabil.

Citește și: Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit, după două luni de relație

Cu toate că era una din cele mai iubite vedete de la Hollywood, mai ales datorită rolului din seria „Fast and Furious”, prietenii săi au afirmat că Walker ar fi fost la fel de fericit și cu o viață trăită departe de lumina reflectoarelor.

Documentarul „I am Paul Walker” va avea premiera pe data de 11 august.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter