Cum arată cei doi băieți ai actriței Pamela Anderson. Și-au susținut mama pe covorul roșu / FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 11:09

Pamela Anderson și-a lansat documentarul „Pamela, a love story”, iar cei doi băieți pe care îi are din mariajul cu Tommy Lee, au însoțit-o pe covorul roșu.

Brandon Thomas Lee (26 ani) și Dylan Jagger Lee (25 ani) au vrut să își arate susținerea față de mama lor, care a făcut dezvăluiri incendiare în documentarul Netflix.

Brandon și Dylan, pe covorul roșu alături de Pamela Anderson

La premiera documentarului „Pamela, a Love Story”, actrița în vârstă de 55 de ani a declarat că se simte foarte emoționată.

„Desigur că sunt emoționată. Sunt toate aceste amintiri frumoase, dar și amintiri dureroase. Dar am vrut să mă întorc și să resimt toate acele lucruri”, a spus Pamela Anderson pentru People.

„Așa mi-am scris cartea. Am vrut să trec prin toate capitolele vieții mele și să resimt acele lucruri. A fost greu. A fost foarte greu”, a precizat actrița.

Iar produsul final a fost emoționant și pentru cei doi băieți ai Pamelei, Brandon Thomas și Dylan Jagger. Amândoi au fost prezenți la premiera documentarului Netflix.

„Cred că Brandon a fost puțin emoționat. Și Dylan a fost puțin emoționat când l-a văzut. Brandon a văzut foarte mult din el. Face asta de doi ani, așadar a fost un proces lung și, ca mamă, nu vrei să îți împovărezi copiii. Dar acesta a fost ca un proiect de familie, însă încărcat cu multă emoție”, a explicat Pamela Anderson.

Citește și: Pamela Anderson a dezvăluit că a încercat să își omoare bona: „Mă molesta. Au fost trei, patru ani de abuz”

Citește și: Jack Nicholson, surprins de Pamela Anderson în timp ce avea relații intime cu două femei

Citește și: Pamela Anderson pune Hollywood-ul pe jar. Dezvăluiri scandaloase despre actorii din Cetatea Filmului: „Mi-a oferit un apartament și un Porche să…”

Citește și: Cum arată Pamela Anderson nemachiată la 54 de ani

Brandon Thomas Lee, despre celebra sa mamă: ”O persoană incredibil de inteligentă

Fiul cel mare al actriței, Brandon, susține că lumea nu o cunoaște pe adevărat pe mama sa.

„O știu dintotdeauna, dar când mă gândesc la mama, mă gândesc la o persoană incredibil de citită, inteligentă, sufletistă și pasionată. Și cred că lumea nu a văzut-o niciodată așa”, a declarat Brandon Thomas Lee.

Fiul Pamelei spune că înainte, „poate oamenii au observat felul în care arată sau compasiunea sau alte lucruri, dar la sfârșitul zilei, cred că nu i-au acordat suficient credit sau o altă șansă pentru a se recuceri înainte ca o parte din aceste lucruri îngrozitoare să i se întâmple”.

„Întotdeauna am văzut-o ca pe o femeie incredibil de talentată și puternică, cu atât de mult potențial și cred că încă o văd astfel”, a completat Brandon.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată cei doi copii ai Pamelei Anderson.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter