Oscar 2013: Vezi cele mai frumoase cupluri de pe covorul roşu!

De Erika Chivu, pe

La Oscar 2013, toţi ochii au fost îndreptaţi asupra vedetelor feminine, care au strălucit în ţinute sexy. Dar nici bărbaţii nu au fost ignoraţi, mai ales dacă au apărut la braţul unor dive superbe. Iată care au fost cele mai frumoase cupluri de pe covorul roşu.
Channing Tatum şi Jenna Dewan au acaparat atenţia tuturor, imediat ce au păşit pe covorul roşu. Viitorii părinţi au pozat în ipostaze tandre, actorul mângâind cu drag burtica soţiei sale. Deşi însărcinată, Jenna a fost superbă într-o rochie din dantelă neagră foarte sexy. Cei doi au spus că naşterea va avea loc la Londra şi că nu vor să afle sexul copilului înainte.
La fel de frumoşi, Nicole Kidman şi Keith Urban au fost foarte eleganţi – ea într-o rochie strălucitoare semnată L’Wren Scott, iar el într-un costum negru cu papion.
Tot în costum negru cu papion s-a îmbrăcat şi George Clooney, care a fost cuceritor, ca de obicei, chiar şi cu barba căruntă. El a fost însoţit la gală de iubita lui Stacy Keibler, care a ales o ţinută strălucitoare, o rochie gri cu aplicaţii argintii şi o curea neagră în talie.
george clooney
La fel de strălucitoare a fost Naomi Watts, care a apărut împreună cu soţul ei, Liev Schreiber. Rochie ei cu croială simplă şi decupaj sexy pe decolteu a fost foarte apreciată.
naomi watts

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter