Channing Tatum vrea să îi spună fiicei lui adevărul despre cariera sa de stripper: „Nu o voi minți”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 26 ianuarie 2023, 17:13

Channing Tatum a devenit cunoscut pentru rolul din „Magic Mike”, unde interpretează un stripper. Doar că nu mulți știu că celebrul actor a fost cu adevărat stripper, înainte de a ajunge la Hollywood.

Tatum a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat ET Online, că fiica sa în vârstă de 9 ani nu știe despre trecutul lui, însă intenționează să îi povestească despre zilele sale ca dansator când va crește.

Channing Tatum vrea să îi spună fiicei sale că a fost stripper

Vorbind despre mișcările sale care au făcut din „Magic Mike” o franciză iubită de cinefili, actorul în vârstă de 42 de ani a dezvăluit că fiica sa, Everly, încă nu știe că tatăl ei a fost stripper.

„Când va fi suficient de mare pentru a le vedea (n.r. filmele), vom avea acea conversație”, a declarat Cahnning Tatum pentru ET Online.

„Nu există nicio versiune a mea care să nu aibă conversația despre „Tata nu face acele mișcări doar în filme, a fost cu adevărat stripper”, așadar nu o voi minți”, a explicat actorul.

Tatum a precizat că „Magic Mike Last Dance” este probabil, ultimul film din franciză.

„Nu vă pot spune că va mai exista un alt film”, a precizat Channing Tatum care o are ca parteneră în film pe Salma Hayek.

„Cred că la un moment dat s-a gândit: ”Mă bucur că este ultimul deoarece nu trebuie să îmi păstrez aspectul și greutatea”, a glumit Hayek.

„În ziua în care au zis să strângem, a înnebunit! Mergeam la petrecerea de final, iar el era în cealaltă mașină îndesând pizza în gură”, își amintește actrița.

„Precum Monstrul Prăjiturilor, doar că era Monstrul Pizzei. Era atât de fericit”, a completat Salma Hayek, despre ziua în care s-au terminat filmările pentru ultiomul film din seria „Magic Mike”, cu Channing Tatum confirmând.

Citește și: Motivul incredibil pentru care Channing Tatum s-a lăsat de facultate

Citește și: Channing Tatum și Zoë Kravitz, cel mai nou cuplu de la Hollywood

Citește și: Channing Tatum renunță la social media și la telefon

Citește și: Channing Tatum, complet gol pe Instagram. Fanilor nu le-a venit să creadă

Peripeții pe platourile de filmare ale peliculei „Magic Mike”

Filmările nu sunt întotdeauna ușoare, mai ales atunci când ai de făcut și mici cascadorii. Iar Salma Hayek a povestit că Tatum aproape a scăpat-o în cap, în timpul unei scene de dans.

„Îmi amintesc că la repetiții aproape m-a scăpat, iar eu eram cu capul în jos”, a afirmat actrița.

„Nu s-a întâmplat, așa că nu știu despre ce vorbești”, zice Channing Tatum.

„Este greu să îți amintești ceea ce ai de făcut atunci când ești cu capul în jos”, a precizat Hayek, care în timpul nunărului de dans nu și-a îndoit picioarele, astfel că era să cadă.

Totuși, Salma Hayek recunoaște că partenerul său din film are nilșe abilități speciale.

„Știm că l-am văzut cu toții dansând, cu toții știm cât este de grozav. Dar cred că va uimi lumea”, a spus Hayek despre Tatum.

În cel mai nou film „Magic Mike”, Mike o întâlnește pe Hayek, căreia îi oferă un dans în poală. Atunci, femeia îl invită să meargă cu ea la Londra, oferindu-i șansa să facă cel mai mare show al vieții lui.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Channing Tatum

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter