Olivia Newton-John, despre lupta cu cancerul: „Fiecare zi este un dar”

De Oana Savin, pe
Olivia Newton-John a vorbit despre lupta sa cu cancerul. Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul unei emisiuni televizate.

Vedeta în vârstă de 70 de ani a vorbit deschis despre lupta sa zilnică cu cancerul la sân. Actrița se află în stadiul patru al acestei boli cumplite.

„Când ți se pune un astfel de diagnostic ți se dă și posibilitatea de a cunoaște și cât mai ai de trăit”, a spus Olivia.

Dacă cineva îți spune că mai am șase luni de trăit, este foarte posibil ca așa să fie pentru că începi să crezi și tu acest lucru. Atunci, pentru mine, din punct de vedere psihic, este mai bine să nu știu”, a precizat ea.

Mă simt norocoasă că am trecut de trei ori prin asta și încă sunt aici. Toți știm că vom muri într-o zi, dar nu știm când. Când ești diagnosticat cu cancer sau cu o boală similară e ca și cum dintr-o dată ți-ai da seama că timpul tău este și mai limitat. De aceea cred că fiecare zi este un dar”, a subliniat actrița.

Olivia Newton-John a fost diagnosticată de trei ori cu cancer. Primul diagnostic l-a primit în 1992, reușind să învingă boala. În 2013 a fost din nou diagnosticată cu cancer la sân, care s-a extins la umăr. Anul trecut, actrița a dezvăluit că se tratează pentru un cancer ce i-a fost descoperit în 2017, la baza coloanei vertebrale.

Celebra actriță și cântăreață s-a născut pe 26 septembrie 1948, în Cambridge, Marea Britanie. La vârsta de 5 ani s-a mutat cu familia sa în Australia.

Olivia Newton-John a devenit cunoscută datorită rolului din musicalul „Grease” din anul 1978, care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter