Oana Zăvoranu le ia peste picior pe Adelina Pestrițu și pe Oana Roman. Ce a postat despre ele în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 august 2022, 12:37

Oana Zăvoranu le-a ironizat din nou pe Adelina Pestrițu și pe Oana Roman. Fosta soție a lui Pepe a repostat câteva fotografii și InstaStory-uri făcute de cele două și le-a comentat în stilul ei caracteristic, acid și ironic. Mai întâi, Oana a luat-o în vizor pe Adelina Pestrițu care le-a explicat fanilor într-un InstaStory recent de ce a lipsit o perioadă din mediul online.

Am ore în care nu apar aici pe InstaStory pentru că, pe lângă tot ceea ce fac încerc să mă dezvolt, să învăț lucruri noi și să mă perfecționez, să astup golurile pe care le am. E cumva normal să ne dorim să evoluăm, să ne dezvoltăm – a transmis Adelina Pestrițu, într-o postare recentă pe Instagram.

Oana a ironizat-o pe Adelina repostând InstaStory-ul ei și transmițând următorul mesaj:

Ca să știți de ce nu apare cu ‘orele’ pe Insta… E din cauză că meditează și se dezvoltă. Are ‘multă, multă’ treabă ea. Ea ‘evoluează’, mă. A, și are de astupat ‘găurile’, era să uit.

Apoi, actrița a atacat-o pe Adelina când aceasta le-a spus fanilor din mediul virtual că este dispusă să le arate orice îți doresc din dressing-ul ei – parfumuri, haine, accesorii etc.

Pentru că are ‘foarte, foarte multă treabă’ și se ‘perfecționează’, Pinocchio (n.r. – așa o poreclește Oana pe Adelina) vrea să vă arate orice. Și când am zis orice, e chiar orice. Ace, brice și… Doar, doar să îi mai dați ceva de făcut că e sătulă de atâta făcut nimic – a fost mesajul fostei soții a lui Pepe.

Citeşte şi: Trucul Monicăi Anghel pentru un ten impecabil la 50 de ani

Citeşte şi: Ce se află acum în locul în care a murit Răzvan Ciobanu

Citeşte şi: Smiley, noi detalii despre fiica lui. Josephine împlinește 1 an în martie 2022

Citeşte şi: Anamaria Prodan, secretul unei siluete perfecte la aproape 50 de ani

Oana Zăvoranu nu a uitat nici de Oana Roman, pe care o numește ‘Peppa Pig’ și pe care o atacă referitor la greutatea ei. Zăvo spune că fata lui Petre Roman își editează excesiv fotografiile postate în mediul online, deoarece în realitate ea arată diferit. În plus, Oana Zăvoranu ironizează și metoda de slăbire pe care o promovează Oana Roman prin intermediul rețelelor sociale.

Și, în încheiere, o poză ‘trucată’ de mine, că sunt pe ‘combinație’ cu ăștia din presă. Peppa Pig e slabă și frumoasă de la crema de melc. În rest, totul e de la ‘lumini și umbre’ –  a scris Zăvornau în dreptul unui colaj foto cu Oana Roman.

Și acum ‘secretul’ (n.r. – se referă la ceaiul de slăbit pe care Roman îl promovează) cel mai bine ținut de către Peppa Pig. Ține post intermitent și nu are ‘poftă de mâncare’. Dacă vreți ‘dieta’ lui Peppa, apelați cu încredere. Ne-am înțeles, da? (n.r. – când Oana Roman insistă că ceaiul de slăbit nu e laxativ sau diuretic). După cum se și vede, pe ea o ajută la un tranzit ‘corect’. Și elimină și retenția de apă. Că d-aia e ea așa trasă prin inel… – sunt cuvintele scrise de Oana Zăvoranu în dreptul unui InstaStory al Oanei Roman.

Foto – Instastory

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter