Oana Zăvoranu și soțul ei, amenințați cu cuțitul în trafic. „E plină lumea de nebuni!”

De Unica.ro, pe

Oana Zăvoranu (48 de ani) și soțul ei, Alex Ashraf (34 de ani), se aflau în drum spre București, în zona stațiunii Azuga, când un bărbat a coborât din mașina proprie și i-a amenințat cu un cuțit. Cuplul se afla într-o coloană de mașini și încerca să înainteze printr-o depășire.

Oana Zăvoranu și soțul ei, amenințați cu cuțitul în trafic. „E plină lumea de nebuni!”

„Sunt la poliție. Îi fac plângere penală unui dement care a ieșit cu cuțitul la noi în trafic, la ieșirea din Azuga. La un moment dat, când a vrut Alex să intre într-o depășire pe linie discontinuă, să înaintăm în coloană, un psihopat a pus mașina perpendicular în fața noastră, pe linia opusă, și a ieșit cu cuțitul la noi”, a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate pentru Spynews.

„Alex a încercat să facă depășirea și el s-a pus în drum, de-a curmezișul, ca să nu ne lase să trecem. Ne-am oprit pe o străduță, acolo, și a scos cuțitul la noi. Nebunul a scos cuțitul la noi!”, a mai declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate pentru WOWbiz.

„Tipul era în mașină cu nevasta și doi copii. Deci avea familia cu el și a scos cuțitul la noi! E plină lumea de nebuni! Familiștii de azi sunt descreierații de mâine!”, a completat. Ulterior, prezentatoarea TV a sunat la poliție.

„El a aruncat cuțitul în spate, când a venit poliția, și a zis că nu are nimic în mașină. A pretins că are un cuțit de jucărie! După ce i-au căutat în mașină, polițiștii au găsit două cuțite! Deci, după ce că ne-a amenințat, a mai și făcut fals în declarații după. Omul e un descreierat! I-am făcut plângere și acum îl cercetează poliția. Am făcut-o că, poate așa, se potolește și văd și alții, și n-o să îndrăznească să facă așa ceva!”, a încheiat actrița.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

Ce legătură există între Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, afaceristul decedat în accidentul aviatic de la Milano

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

Oana Zăvoranu își dorește să devină mamă

Oana și soțul ei s-au căsătorit în anul 2016. Recent, actrița a dezvăluit că este pregătită să devină mamă și că își dorește să aibă un băiat. „Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa! Realizați ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoțocârlele și specimenele din jurul băiatului meu?”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Playtech.

Totodată, Oana a admis că, deși își dorește să devină mamă, nu vrea să-și poarte copilul în pântec. „Vreau să fiu mamă. Recunosc, nu sunt făcută să țin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai știu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă!”, a mai spus pentru aceeași sursă.

Oana și soțul ei își doresc să apeleze la o mamă-surogat. „M-am interesat. În Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Și totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinți, vede dacă poate recolta de la bărbat și de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieții și dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găsești mama-surogat”, a mai spus actrița.

„Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci și să fii atent la contractele semnate cu diverse părți. Fiindcă s-au mai văzut povești cu mame-surogat care au încercat tot felul de șantaje ulterioare asupra părinților în cauză, din simplul motiv că cei care apelează la asemenea metode sunt oameni avuți sau milionari de-a dreptul”, a continuat.

„Așadar, numai mama-surogat până o găsești, până ajungi cu ea la un acord, fiindcă nimeni nu tine în pântecele sale un copil gratis, timp de nouă luni, nu e deloc simplu!”, a încheiat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter