Ce spune Oana Zăvoranu despre despărțirea de Alex Ashraf: „Să nu mă credeți decât pe mine!”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 27 ianuarie 2023, 13:36

Oana Zăvoranu a reacționat cu privire la subiectul apărut ieri în presă, potrivit căruia ea și Alex Ashraf nu ar mai forma un cuplu.

Vedeta a vrut să facă lumină în acest caz și a postat un story în care a făcut referire la ultimele articole apărute în spațiul public.

Oana Zăvoranu, despre despărțirea de Alex Ashraf

Ieri, în spațiul public au apărut mai multe informații conform cărora iubirea dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf ar fi ajuns la final. Alex Ashraf și Oana Zăvoranu sunt căsătoriți din anul 2016. Oana Zăvoranu și Alex dețin din anul 2017 o clinică în Sectorul 5 din București.

Presa pune despărțirea dintre cei doi pe motivul infidelității lui Alex, despre care susține că ar fi fost văzut în prezența unei alte domnișoare, scrie SpyNews.

Citește și: Oana Zăvoranu regretă scandalurile cu mama ei. „Te rog să mă ierți, dacă poți. Am fost în iad!”

Nici Oana Zăvoranu și nici Alex Ashraf nu au declarat ceva oficial despre acest subiect, însă ieri, vedeta a postat pe instagram un story în care vorbește despre acest subiect.

„Vă pup și vă iubesc. Și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf știi că ești inima mea, da? Just the two of us (trad. doar noi doi)”, a scris Oana Zăvoranu pentru fanii de pe Instagram.

Poliția ar fi venit acasă la Oana Zăvoranu

În urmă cu câteva luni, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf ar fi fost protagoniștii unui scandal. După ce vedeta și-ar fi prins soțul vorbind cu o altă femeie, Oana Zăvoranu i-a reproșat acest lucru bărbatului, iar de aici ar fi izbucnit un adevărat scandal, scrie SpyNews.

Cearta ar fi degenerat, iar între cei doi s-ar fi ajuns la un moment de agresivitate. Oana Zăvoranu ar fi sunat astfel la poliție. Un echipaj de poliție s-ar fi deplasat la casa vedetei, iar vizibil nervoasă aceasta i-ar fi rugat pe oamenii legi să îl scoată pe soțul ei din imobil.

Mai mulți prieteni de-ai vedetei, dar și femeia care se ocupă de îngrijirea locuinței ar fi asistat la întreg incidentul, mai precizează sursa citată.

Oana Zăvoranu și-ar dori să devină mamă

Actrița a dezvăluit în trecut că este pregătită să devină mamă și că își dorește să aibă un băiat. „Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa! Realizați ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoțocârlele și specimenele din jurul băiatului meu?”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Playtech.

Citeşte și: Oana Zăvoranu, executată silit pentru că nu i-a plătit despăgubiri Andei Adam: „Mi s-a părut că nu are limită”

Totodată, Oana a admis că, deși își dorește să devină mamă, nu vrea să-și poarte copilul în pântec. „Vreau să fiu mamă. Recunosc, nu sunt făcută să țin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai știu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă!”, a mai spus pentru aceeași sursă.

Vedeta, executată silit pentru că nu i-a plătit despăgubiri Andei Adam

Anda Adam a acționat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, după ce actrița a luat-o la rost pe fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”. Judecătorii au decis că aceasta trebuie să îi plătească artistei despăgubiri în valoare de 20.000 de lei.

Anda Adam a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit, printre altele, și despre conflictul cu Oana Zăvoranu. Anda Adam a avut câștig de cauză, după ce a demonstrat că Oana Zăvoranu a jignit-o în mod public.

Anda Adam are un conflict cu Oana Zăvoranu de ceva vreme. De curând, aceasta din urmă și-a făcut un podcast, în cadrul căruia analiza mai multe persoane publice din România. Nici cântăreața nu a scăpat de analiza amănunțită a fiicei Mărioarei Zăvoranu.

Sursă fotografii: Facebook Oana Zăvoranu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter