Oana Zăvoranu, reacție la aflarea că Pepe va deveni tată pentru a treia oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 mai 2022, 12:53

Oana Zăvoranu (48 de ani) și Pepe (42 de ani) au fost căsătoriți din 2006 până în 2011. Anul următor, solistul s-a recăsătorit cu Raluca Pastramă (30 de ani), alături de care are două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). Pepe și Raluca au divorțat la începutul anului 2021. 

Oana Zăvoranu, reacție la aflarea că Pepe va deveni tată pentru a treia oară

Din iunie 2021, solistul formează un cuplu cu make-up artista Yasmine Ody (27 de ani), alături de care, anul acesta, va deveni tată pentru a treia oară.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală. Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus artistul pe scenă, în timpul unui concert susținut de 1 Martie, potrivit Spynews.

În 2016, Oana Zăvoranu s-a recăsătorit cu actualul ei partener de viață, Alex Ashraf (35 de ani). La insistențele urmăritorilor ei din mediul online, actrița a declarat: „Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu trăiesc în trecut, ci în prezent și în viitor”.

De ce s-au despărțit Oana Zăvoranu și Pepe?

„Niciodată nu am pus eu punct, cumva. Nu mai era ok în ultimul an cu Oana. Era numai într-un proces, într-o ceartă cu toată lumea, într-o angoasă, într-un nerv, numai așa. Când s-a dus și cu băiatul pe partea cealaltă, am găsit motivul, la revedere”, a explicat Pepe în iunie 2021, în podcastul lui Damian Drăghici.

„A fost picătura care a umplut paharul. (…) A fost exact ceea ce aveam nevoie ca să scap, pentru că uneori aveam senzația că nu o să scap. Mă certam cu toată lumea. Cumva, aveam o distanță față de toată lumea, pentru că ea ataca pe toată lumea”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Raluca Pastramă are un nou iubit după divorțul de Pepe

Pepe, despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

„Nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că o invit eu, că am vorbit despre ea. Vorbește prost de ani de zile. Știi de ce? Din frustrare. Tocmai că nu îi mai răspund. Mie mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea”, a mai spus artistul.

„Ca să aibă încă un motiv să apară la TV. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar probabil că am învățat foarte multe din greșeala asta. Tocmai de-asta nu mai vreau să am de-a face cu ea. (…) Nu am nevoie de aplauze, dar nu mă ataca. Nu a fost să fie, nu a fost să fie. Numai tâmpenii spune”, a continuat.

„Legendele nu mor niciodată! Că venise vremea și pentru lucruri bune, după atâția ani de mizerii forțate și induse de diverse personaje care s-au folosit de momentele grele din viața mea pentru a-și crește imaginea sau pentru a face un bănuț în plus! Nu mă dezic de nimic din ce am spus sau făcut în trecut, dar morții cu morții, vii cu vii! Life goes on! Pe șmecherie și finețe! Vă pupă Oana Boss! 😎”, a scris Oana Zăvoranu ulterior, pe contul personal de Instagram.

Foto: Libertatea.ro; Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter