Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. „Mi-au zis că notarul este prieten”

De Unica.ro, pe

Într-o emisiune TV, Oana Zăvoranu (49 de ani) l-a acuzat pe medicul Bogdan Furtună, fost administrator al clinicii medicale pe care o deține, că i-ar fi sustras sume mari de bani. Bogdan Furtună este proaspăt manager al Spitalului Clinic Colțea.

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. „Mi-au zis că notarul este prieten”

„Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele, și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nicio teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund. M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a declarat Bogdan Furtună, pentru Click!.

„Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.red.: suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut). Mi-au zis că notarul este prieten”, a completat bărbatul.

Oana Zăvoranu, despre Bogdan Furtună: „Acest individ este un șmecher, un profitor și un escroc”

„Totul s-a întâmplat la sfârșitul anului 2016. Mi-a fost prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV și aparențe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash și a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică. Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, am descoperit că e ceva putred. Soțul meu a găsit în 2018 niște facturi falsificate, pe niște aparate-fantomă. Avocații la care am apelat au înregistrări video și audio cu momentele în care doctorașul Furtună se milogește la mine. Acest individ este un șmecher, un profitor și un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe românește”, declara Oana Zăvoranu cu ceva timp în urmă, potrivit Spynews.

Bogdan Furtună susține că a demisionat de la conducerea clinicii în anul 2018, dar că semnătura sa electronică ar fi fost utilizată de reprezentanți ai clinicii și după plecarea sa.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ce legătură există între Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, afaceristul decedat în accidentul aviatic de la Milano

Citește și: Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

Citește și: Oana Zăvoranu și soțul ei, amenințați cu cuțitul în trafic. „E plină lumea de nebuni!”

Citește și: Oana Zăvoranu are de recuperat 15 mii de euro de la Luis Lazarus. „Procesul s-a încheiat definitiv”

În emisiunea „Xtra Night Show”, după patru ani și jumătate de la deschidere, Oana Zăvoranu a spus ce cifră de afaceri a înregistrat clinica ei în 2021.

„Pentru că, zic eu, am fler și știu ce trebuie să fac ca să meargă lucrurile bine, am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri. Se poate verifica. (…) Anul trecut, adică anul acesta, am avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. Din această cifră de afaceri, câștigul meu este undeva la un milion și un pic de euro, bani curați”, a declarat Oana Zăvoranu, la „Xtra Night Show”.

„Sunt bani făcuți corect, cinstit, munciți, nu furați. Sunt bani făcuți într-o clinică în care oamenii sunt foarte mulțumiți de serviciile pe care le oferim”, a completat.

Clinica Oanei Zăvoranu și a soțului ei oferă mai multe servicii de radiodiagnostic și imagistică medicală precum RMN și Tomografie Computerizată.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter