Oana Zăvoranu, dezvăluiri emoționate despre cei doi tați: „Doamne, erau cele mai frumoase și răsfățate zile!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 ianuarie 2022, 15:30

Oana Zăvoranu (48 de ani) vorbește foarte rar despre tații săi, pentru că a avut, în mod oficial doi tați – Ioan Bănicioiu, tatăl biologic și Nicolae Zăvoranu, părintele adoptiv. Pe când Oana avea 10 ani, în 1983, tatăl biologic, Bănicioiu a fost arestat de regimul comunist și condamnat la 25 de ani de închisoare pentru o delapidare de peste 1,1 milioane de dolari. Bărbatul fusese turnat la Miliție de un vecin procuror pe motiv că avea în casă argintărie și mobilă de lux, notează Libertatea. Mama Oanei a divorțat atunci de Bănicioiu și s-a căsătorit cu Nicolae Zăvoranu, bărbat cu care mai avusese o relație înainte să-l cunoască pe tatăl biologic al Oanei, iar acesta a adoptat-o pe fată. Nicolae Zăvoranu a decedat în anul 2000, iar Bănicioiu, în 2003. Mama Oanei, Mărioara, a murit în 2015 din cauza unor probleme renale.

Recent, cu ocazia Sfântului Ion,  Oana ș-a reamaintit de părinții săi și a dezvăluit câteva amintiri nostalgice despre cum a fost copilăria ei cu doi tați.

Despre Ioan Bănicioiu, Oana a spus că o alinta și o răsfăța peste măsură, spunându-I mereu că ea este “prințesa lui”.

Doamne, erau cele mai frumoase și răsfățate zile, ca ale unei prințese. Tata mereu îmi spunea că sunt prințesa lui. Eu nu aveam voie să fac absolut nimic, făcea el pentru mine sau făceau angajații. Spunea că prințesa lui nu trebuia să obosească și să nu facă absolut nimic, decât să existe și să-l iubească pe tati.

Dacă mă întrebai cu cine o să mă mărit când o să fiu mare, spuneam că sigur cu tati. El a fost etalonul bărbatului pentru mine și cred că pentru orice fată, dacă are un tată reușit și bun. Niciodată nu o să fie nimeni ca tata. (…) Relația mea cu tata era specială pentru că era un om absolut deosebit, era un lord, era foarte calm și nu vorbea deloc urât.

Citeşte şi: De ce a ajuns Dani Oțil să facă economie la electricitate: „O să ziceți că sunt zgârcit!”

Citeşte şi: Rona Hartner, despre cum a învins cancerul: „Au fost niște ani foarte grei!” Ce le recomandă celor care trec prin boală

Citeşte şi: Marina Almășan, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Victor Socaciu: „Acum am dreptul să vorbesc despre ce nu s-a spus!”

Citeşte şi: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Ce s-a întâmplat între ei în Zanzibar

Tata m-a învățat regulile de bază ale vieții. O prințesă trebuie să fie curată! De la tata am învățat că o prințesă trebuie să facă curățenie, dacă e cazul. (…) Îmi lipsește enorm, în fiecare zi. Aș da orice să mai petrec câteva zile cu el, aș avea așa multe să-i spun sau să-l întreb. Între mine și tata a fost o legătură deosebită – a mărturisit Oana, potrivit Antena Stars.

Cât despre Nicolae Zăvoranu, Oana spune că a avut o relație frumoasă cu el și că bărbatul a ținut foarte mult la ea.

Îi spuneam Țuțu, el era Țuțu meu, iar eu eram Țuțica lui. Am avut o relație foarte frumoasă și cu acest bărbat, care nu a avut niciodată copiii. El m-a adoptat pe mine pentru mama. El mă iubea, iar eu îl iubeam pe el. Nu pot să-i spun tată vitreg, e un tată de-al doilea – a completat Oana Zăvoranu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter