Oana Zăvoranu și soțul ei vor să se mute în America

De Unica.ro, pe

Recent, Oana Zăvoranu (48 de ani) a dezvăluit care sunt planurile ei pentru anul 2022. Prezentatoare TV își dorește să facă un film, să-și relanseze emisiunea de pe YouTube și să se mute în Statele Unite ale Americii. Oana și soțul ei, Alex Ashraf (35 de ani), sunt căsătoriți din anul 2016 și sunt pregătiți să investească într-o locuință în America.

Oana Zăvoranu și soțul ei vor să se mute în America

„Îmi doresc să plecăm în America, dacă ne ajută Dumnezeu să ne luăm o căsuță acolo, să stăm și acolo și aici. La începutul anului am făcut cu soțul meu o listă cu ceea ce dorim să ni se întâmple”, a declarat Oana Zăvoranu, la Antena Stars.

„Îmi doresc și să fac un film, nu neapărat după viața mea, un film pur și simplu. Am un scenariu de film foarte bun, este înscris deja la OSIM. Este un thriller-horror, ceea ce în România, din câte știu eu, nu există. La regie nu m-aș băga. Am în minte un om care mi-a fost regizor pentru niște seriale în care am jucat și cred că este foarte bun, am să apelez la el”, a continuat.

„Emisiunea de pe YouTube revine în forță cu o echipă așa cum vreau eu, la începutul anului acesta. Am scăpat de oamenii toxici și de oamenii care nu vor să evalueze din viața mea. Am anunțat al doilea sezon din emisiune și nu a fost ceea ce a trebuit, nu mi s-a părut o evoluție, ci o involuție. Eu, dacă nu consider că acel ceva este la înălțimea mea și la cerințele și așteptările mele, n-am o problemă să spun stop. Mirosea a sărăcie. Ideea era să aducem privitorilor produse din ce în ce mai calitative, profi”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce legătură există între Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, afaceristul decedat în accidentul aviatic de la Milano

Oana Zăvoranu și soțul ei, amenințați cu cuțitul în trafic. „E plină lumea de nebuni!”

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

Oana și Alex dețin din anul 2017 o clinică în Sectorul 5 din București. Anul trecut, tot la Antena Stars, prezentatoarea TV a dezvăluit ce cifră de afaceri a înregistrat clinica în anul 2021.

„Pentru că, zic eu, am fler și știu ce trebuie să fac ca să meargă lucrurile bine, am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri. Se poate verifica. (…) Anul trecut, adică anul acesta, am avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. Din această cifră de afaceri, câștigul meu este undeva la un milion și un pic de euro, bani curați”, a declarat Oana Zăvoranu, la „Xtra Night Show”.

„Sunt bani făcuți corect, cinstit, munciți, nu furați. Sunt bani făcuți într-o clinică în care oamenii sunt foarte mulțumiți de serviciile pe care le oferim”, a completat. Clinica Oanei Zăvoranu și a soțului ei oferă mai multe servicii de radiodiagnostic și imagistică medicală precum RMN și Tomografie Computerizată.

Oana Zăvoranu își dorește să devină mamă

Actrița a dezvăluit anul trecut că este pregătită să devină mamă și că își dorește să aibă un băiat. „Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa! Realizați ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoțocârlele și specimenele din jurul băiatului meu?”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Playtech.

Totodată, Oana a admis că, deși își dorește să devină mamă, nu vrea să-și poarte copilul în pântec. „Vreau să fiu mamă. Recunosc, nu sunt făcută să țin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai știu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă!”, a mai spus pentru aceeași sursă.

Oana Zăvoranu: „Tot procesul nu e simplu deloc”

Oana și soțul ei își doresc să apeleze la o mamă-surogat. „M-am interesat. În Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Și totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinți, vede dacă poate recolta de la bărbat și de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieții și dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găsești mama-surogat”, a mai spus actrița.

„Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci și să fii atent la contractele semnate cu diverse părți. Fiindcă s-au mai văzut povești cu mame-surogat care au încercat tot felul de șantaje ulterioare asupra părinților în cauză, din simplul motiv că cei care apelează la asemenea metode sunt oameni avuți sau milionari de-a dreptul”, a continuat.

„Așadar, numai mama-surogat până o găsești, până ajungi cu ea la un acord, fiindcă nimeni nu tine în pântecele sale un copil gratis, timp de nouă luni, nu e deloc simplu!”, a încheiat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter