Oana Zăvoranu și secretul ei pentru o siluetă perfectă la 48 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 august 2021, 12:36

Oana Zăvoranu a avut mereu o siluetă de invidiat. La cei 48 de ani pe care îi are, vedeta de televiziune continuă să se mențină într-o formă excelentă, iar fanii ei se întreabă mereu care este secretul ei pentru un fizic perfect.

Oana a povestit recent că a fost în vacanță pe litoralul românesc, iar oamenii care o opreau pentru autografe sau poze, nu ezitau să o întrebe ce dietă ține și ce trucuri de frumusețe are.

“Nu am o dietă anume, trebuie să spun asta. Pur și simplu fac ce-mi place. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta. Însă nici nu-mi refuz micile plăceri, mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit impact.ro.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu le atacă pe Adelina Pestrițu și pe Gina Pistol. „Pinocchio, ea este şefa. Păcălește oamenii!”

Citeşte şi: Sora lui Cătălin Scărlătescu, despre viața amoroasă a celebrului chef

Citeşte şi: Oana Roman, îngrijorată pentru sănătatea ei: „Mă duc la spital. Mi-e să nu am iar probleme!”

Citeşte şi: Ce a ales Vera, fata cea mică a Laurei Cosoi, de pe tavă, la petrecerea de tăiere a moțului

Cât despre hidratare, Oana a precizat că nu “se dă în vânt” după apă, ci preferă ceaiurile.

“Nu am o relaţie bună cu apa, recunosc! Nu ştiu de ce, dar noi două nu ne dăm în vânt una după cealaltă!”, a mai spus Oana.

Vedeta a ținut să menționeze și că nu-i place să se macheze zilnic, pentru că este adepta look-ului cât mai natural.

Cât cheltuiește Oana Zăvoranu lunar pe tratamentele de înfrumusețare

În urmă cu doi ani, vedeta dezvăluia că scoate din buzunare, lunar, circa 10 mii de euro pentru tratamentele de înfrumusețare.

„Sunt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decât arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani. Dacă te duci în cluburi, ies de-a bușilea. Unde sunt petrecerile alea frumoase? Unul din secretele mele este că n-am fumat, n-am băut, nu m-am drogat niciodată. Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme. Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămână. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămână, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește”, a declarat Oana Zăvoranu, în 2019.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter